BLUPRNT is een innovatief bureau in het Duitse Offenbach (bij Frankfurt). Ze ondersteunen bedrijven in hun digitale transitie. Tijdens de coronacrisis is het aantal videocalls en telefoongesprekken enorm toegenomen. Kantoren hebben vaak problemen om dit goed te faciliteren. Je bent vaak beperkt aan de grenzen van het gebouw waarin je bent gehuisvest. En omdat verbouwen en verhuizen beide geen optie waren, ontwikkelden wij samen met de klant een oplossing waarmee BLUPRNT weer helemaal voldeed aan de eisen van de nieuwe tijd. Vergaderboxen en belcellen vormden een belangrijk component van deze nieuwe werkomgeving. Om er zeker van te zijn dat werknemers er prettig in konden werken, koos BLUPRNT ervoor om het meubilair te huren. De collega’s kregen daardoor alle tijd om het meubilair te testen. Inmiddels zijn de vergaderboxen en belcellen niet meer weg te denken. Talloze calls en telefoongesprekken kunnen tegelijkertijd plaatsvinden zonder dat collega’s last hebben van elkaar.

Meeting box huren

Meer privacy en minder geluidsoverlast. Vergaderboxen en belcellen zijn ideaal in het tijdperk van videocalls en telefoongesprekken.

Meetingbox kantoor
De mooie zwarte boxen passen perfect in de inrichting van BLUPRNT. Een echte functionele eye-catcher.

Zoek je ook een oplossing die hierop lijkt of heel wat anders?

Wat je vraag ook is, Alvero kan je werkomgeving altijd verder helpen. Tijdelijk of structureel. Je hoeft alleen maar contact op te nemen.
bel +32 3244 1862

mail [email protected]

 

Team Alvero