Een schaalbare oplossing voor Klant Contact Services

Klant Contact Services is een dienstverlener die het contact met eindklanten verzorgt voor verschillende organisaties. Voor belangrijke gebeurtenissen, piekperiodes of spontane aanleidingen leidt Klant Contact Services het klantcontact in goede banen. Om hun werk goed te kunnen doen, verdienen alle medewerkers een kwalitatieve en ergonomisch verantwoorde werkplek. Ook tijdelijke werkplekken moeten immers aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Een van hun opdrachtgevers organiseerde een grootschalige marketingactie waarin korte wachttijden met klanten een belangrijke rol speelde. Klant Contact Services moest tijdelijk opschalen en benaderde ons om bureaus, bureaustoelen, lockers, kasten, vergadermeubilair, whiteboards en nog veel kantoorproducten voor een periode van twaalf weken te huren. Op drie locaties in Nederland richtte Alvero vervolgens de kantoorruimtes in met efficiënte werkplekken.

Klant Contact Services
Een complete afdeling of zelfs een hele locatie is binnen dagen ingericht.

Alvero faciliteert drie extra service centers voor twaalf weken met kwalitatief meubilair. Elke medewerker kan rekenen op een ergonomische werkplek met persoonlijke opbergruimte.

Klant Contact Services
Werkplekken met een ergonomische bureaustoel en een persoonlijke locker.

Zoek je ook een oplossing die hierop lijkt of heel wat anders?

Wat je vraag ook is, Alvero kan je werkomgeving altijd verder helpen. Tijdelijk of structureel. Je hoeft alleen maar contact op te nemen.

Team Alvero