Met Rijkswaterstaat brachten we een modewoord in de praktijk

Het nieuwe werken is een term die we de afgelopen jaren meer en meer horen. Veel organisaties en werknemers zijn enthousiast, Rijkswaterstaat besloot er ook daadwerkelijk voor te gaan.

Bij het nieuwe werken staat flexibiliteit voor werknemers centraal. Even snel informeel overleg hier, een paar uur werken daar en daarna door naar een videocall in een belbox. De grote vraag blijft natuurlijk of dit concept aanslaat bij jouw onderneming. Het antwoord is betrekkelijk eenvoudig; huren gaf Rijkswaterstaat de kans om te experimenteren in de organisatie. Welk type meubilair slaat aan, in welke hoeveelheden en wat is de feedback van collega’s? Slaat het niet aan? Dan bel je Alvero, en komen wij het meubilair weer ophalen.

De flexibiliteit beviel zo goed dat de proefperiode werd omgezet naar lange termijn huur. De werkomgeving kan zich voegen naar de wensen van je mensen en bovendien voorkom je verspilling van kapitaal en materiaal. Het aanwezige meubilair wordt intensief gebruikt en werknemers voelen zich helemaal thuis bij deze manier van werken.

Rijkswaterstaat Utrecht
Ahrend Kaigans, Vitra stoelen, Basecamp modulaire hoge zitbanken, diverse vergadermeubels en Alcoves voor Rijkswaterstaat.

Na een proefperiode werd het huren voor de lange termijn. Zo blijft de werkomgeving meebewegen met de wensen van je mensen.

Rijkswaterstaat Utrecht
Even snel informeel overleg of traditioneel vergaderen, het kan in de Alcoves.
Rijkswaterstaat Utrecht
Comfortabel face-2-face overleg met Ahrend Kaigan.

Zoek je ook een oplossing die hierop lijkt of heel wat anders?

Wat je vraag ook is, Alvero kan je werkomgeving altijd verder helpen. Tijdelijk of structureel. Je hoeft alleen maar contact op te nemen.

Team Alvero