Huren geeft vrijheid

Niets is zo veranderlijk als onze werkomgeving. Zeker nu. Net als een organisatie is een kantoor geen plek maar een omgeving in beweging. Omdat-ie groeit, krimpt, digitaliseert, tijdelijk is…of zich deels thuis bevindt.

Als je kiest voor huur bij Alvero weet je één ding zeker; je kunt snel én onbeperkt op- en afschalen, zodat je nooit voor meubilair betaald dat niet gebruikt wordt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kan jouw werkomgeving eenvoudig meebewegen.

Meubels zijn er niet om af te schrijven, maar om te gebruiken. Als jouw organisatie ze niet meer nodig heeft, kunnen ze elders ingezet worden. Huur zorgt voor een transparante en goed te doorgronden kostenstructuur. Geen moeilijke Excel bestanden met afschrijvingen over meerdere jaren.

Bovendien heb je geen aankoopkosten, dus hoef je niet in één keer een groot bedrag neer te leggen voor de inrichting van je ruimte, verdieping of bedrijf. Onze producten worden in goede staat geleverd, zodat je het onmiddellijk kunt gebruiken. Mocht er onverhoopt iets stuk gaan, berekenen we daar geen extra kosten voor. Want als klant bij Alvero betaal je geen onderhoudskosten. Ga je verhuizen, dan verhuizen wij het gewoon met je mee.

"Alvero is een belangrijke partner voor het huren van kantoormeubilair. Ze bieden een snelle service en in een snel veranderende omgeving, wordt dit zeer gewaardeerd."

Hilde Verduyckt

Zij ervaren al de voordelen van huur

Deze klanten van Alvero genieten van de voordelen die huur te bieden heeft.

Deze klanten van Alvero genieten van de voordelen die huur te bieden heeft.

asdf
adsf
asdf
asdf
asdf
asdf
asdf
asdf
asdf
asdf
adsf
asdf
Neste
Tomorrowland
Uefa
De Nederlandsche Bank
Vattenfall
Rijkswaterstaat
Tommy Hilfiger
Deloitte

Huren is circulair

Onze ambitie is om samen met onze klanten de werkomgeving geheel circulair te maken. Zeker in een tijd van grondstoffen schaarste. Kies voor het huren van meubilair.

Huren is in essentie namelijk circulair. Het begint bij de basis: je gebruikt meubilair zo lang je het nodig hebt en dit meubilair kent in veel gevallen meerdere levenscycli. Alvero blijft eigenaar van het meubilair en zorgt na afloop van elke huurperiode dat het weer een nieuwe bestemming krijgt. In sommige gevallen zelfs een nieuw leven. Zo dragen we samen bij aan een circulaire werkomgeving.

Kies je bovendien voor ons meubel management systeem, dan ben je verzekerd van 24/7 inzicht in wat je hebt en wat je nodig hebt.

lees meer over Alvero Meubel Management

Circulaire kantooromgeving

Onze visie op circulariteit

Circulair denken zit in ons DNA

Meer lezen

Huren bij Alvero is eigenlijk heel simpel

De uitdaging is voor ons algemeen en wij maken de oplossing voor jou als klant persoonlijk. Door goed te luisteren en met een oplossing te komen die werkt voor jou. Waardoor jij alle vrijheid houdt en makkelijk kunt meebewegen met een eventuele verandering binnen de werkomgeving. Om jou in deze fase al zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we de meest voorkomende vragen geformuleerd met daarbij het antwoord. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Veelgestelde vragen

Zit ik aan een langdurig contract vast?

Nee, je huurt bij ons zonder ingewikkelde langdurige overeenkomsten. We komen samen een huurperiode overeen en daar is de huurprijs op gebaseerd. Als deze periode onverhoopt korter blijkt, plannen wij de retouropdracht in en halen we de meubels weer op.

Word ik eigenaar van het product?

Nee, Alvero blijft eigenaar van het product gedurende de huurperiode. Huren is geen manier om af te betalen in termijnen. In overleg is het mogelijk om het product over te kopen tijdens of na de huurperiode.

Kunnen jullie ook helpen bij de complete inrichting van verdieping of gebouw?

Zeker weten. Vanaf het eerste adviesgesprek totdat de laatste plantenbak is geleverd; wij helpen je door dit hele traject graag. Met een persoonlijke 3d-plattegrond van de inrichting én adviesgesprek op locatie brengen wij jouw project tot leven. Producten worden gemonteerd geleverd en geïnstalleerd op elke gewenste locatie. We gaan pas weg als jij tevreden bent.

Kan ik ook kiezen voor een vast bedrag per maand?

Ja, dat kan. Als jij dit prettig vindt, zorgen wij dat je gedurende de huurperiode altijd een vast bedrag per maand betaalt. Altijd opzegbaar. Nooit onduidelijkheid.

Is huren ook interessant bij een langere looptijd?

Zeker weten. Je betaalt namelijk een lager maandbedrag, naarmate de huurperiode langer wordt. Je kiest met huren voor de zekerheid van een oplossing die met jouw organisatie meebeweegt. Zo betaal je nooit teveel.

"Een geweldige samenwerking met Alvero. Dit geldt voor de vriendelijke, competente en snelle afhandeling van de bestelling, de afhandeling en de teruggave van huurmeubelen. Altijd fijn om weer zaken met ze te doen."

Klaus Heubach

Waarom Alvero?

bewezen betrouwbaar

Problemen lossen we op, beloftes lossen we in. Wat ons betreft de normaalste zaak van de wereld, echter het blijkt keer op keer bijzonder.

snel en flexibel

Hoe groot of acuut jouw uitdaging ook is, één telefoontje volstaat. We helpen je verder en leveren z.s.n. (zo snel als nodig). Last minute of doorlopend, wat er ook nodig is.

extreem veel expertise

Tijdelijke kantoorinrichting zit al meer dan 35 jaar in ons bloed. We weten waar behoeftes liggen nog voordat de vraag gesteld wordt. We denken mee van logistiek tot realisatie.

persoonlijk betrokken

Van kantoor tot magazijn tot achter het stuur van onze vrachtwagens zijn we allemaal zeer betrokken bij onze klanten. We hebben alles volledig onder controle. Dat is service met de hoofdletter A.

inzicht en overzicht

Wij geven jou als klant continu inzicht & overzicht. Doordat wij al onze meubels voorzien van RFID-tags, hebben wij compleet overzicht over onze huurvloot. Dus jij als klant ook.

genormeerde meubels van A-kwaliteit

Dat maakt ons advies aan jou onafhankelijk en van een hoge instapkwaliteit.

grote eigen voorraad

Duizenden werkplekken direct uit voorraad leverbaar. We grijpen nooit mis.

Alvero biedt altijd een oplossing én een oplossing voor altijd. De wereld verandert. Tijden veranderen. Niets is voor altijd. Alvero denkt continu in tijdelijke werkende oplossingen.

Wil je ook ontdekken hoe wij het huren van meubilair zo makkelijk, zorgeloos én duidelijk mogelijk voor jou maken?

Meer weten over het huren van meubilair?

Reinier vertelt je graag alle ins en outs over het huren van het meubilair. Samen bekijken we of huren voor jouw organisatie interessant kan zijn.
bel +31 6 54 66 33 06

mail [email protected]

 

Reinier Nederhoed Alvero Kantoormeubelverhuur