Opgeruimd en milieubewust kantoor

Een opgeruimde omgeving wordt makkelijker gemaakt met een afvalbak. Het is belangrijk om voldoende afvalbakken te plaatsen zodat iedereen aan een schoon kantoor kan bijdragen.

Afvalbakken voor de werkvloer

Afvalbakken op kantoor zijn noodzakelijk voor het makkelijk opgeruimd en schoonhouden van de ruimte. Werk je in een ruimte waar de hygiëne extra belangrijk is, kies dan voor een kunststof of RVS afvalbak. Deze zijn eenvoudig schoon te houden waardoor de hygiëne bevordert wordt.

Afvalbakken bij projecten

Complete inrichting van de werkomgeving

Amsterdam

Ksyos - complete inrichting van de werkomgeving

meer lezen

Welke afvalbak past bij mijn kantoor?

Bij het kiezen van een afvalbak moet je rekening houden met verschillende zaken. Hieronder staan een paar tips voor het kiezen van de juiste afvalbak.

  • Volume. Ga na hoeveel afval in de bak moet passen. Gaat er voornamelijk klein afval in de bak? Dan kom je met een kleinere bak al heel ver. In de kantine wordt vaak meer weggegooid, plaats hier een grotere afvalbak.
  • Afval scheiden. Ook op kantoor is het scheiden van afval belangrijk. Zorg voor de juiste afvalbakken die het scheiden van afval faciliteren.
  • Deksel. Er zijn afvalbakken met een pedaalbediening, deksel met kliksysteem of automatische deksel. Voor een omgeving waar hygiëne extra belangrijk is, is een afvalbak met automatische sensor erg handig.

Afvalbak huren bij Alvero

Ben je erover uit dat je een afvalbak wilt huren, maar weet je nog niet welke? Onze experts hebben voor elk kantoor de juiste oplossing. Neem contact op voor meer informatie.

Meer weten over het huren van afvalbakken?

Gaan we regelen! Wij helpen je graag verder. Stel jouw vragen, bekijk ons assortiment of vraag een offerte aan.

Team Alvero