Logistiek die zich naar jou voegt

Je event verloopt pas soepel als alles tot in de puntjes geregeld is. Graag nemen we de hele logistiek uit handen en zorgen we dat iedereen plaats heeft om te zitten, werken of chillen.

Events waar we voor werken

Met deze organisaties werken wij graag samen.

Met deze organisaties werken wij graag samen.

Evenement meubilair huren 4daagse nijmegen
Evenement meubilair huren beurs
Evenement meubilair huren beurs
Evenement meubilair huren EK Hockey
Evenement meubilair huren Tomorrowland
Evenement meubilair huren beurs
Evenement meubilair huren Lowlands
Evenement meubilair huren ECC
Evenement meubilair huren Everpresent
Evenement meubilair huren Mysteryland
Evenement meubilair huren women's world cup
Evenement meubilair huren TT circuit Assen
Evenement meubilair huren Red Bull Ring
Evenement meubilair huren Rolland Garros
Evenement meubilair huren NSS Den Haag 2014
Evenement meubilair huren Wolrd Forum Den Haag
Evenement meubilair huren DTM
Evenement meubilair huren WSNL

Loopt het anders? Ook dat lossen we op

Zelfs een goed doordachte aanpak werkt nog wel eens anders in de praktijk. Sterker nog: verrassingen zijn eerder regel dan uitzondering. De adviseurs waarmee je alles voorbereid, staan tijdens het event klaar als troubleshooters. Ze denken en doen in oplossingen. Zodat je gasten, bezoekers of relaties ongestoord kunnen doen waar ze voor komen.

WorldSkills

Gegarandeerd op tijd

Hoe groot je gezelschap ook is. We brengen en halen meubilair wanneer het jou uitkomt. Zonder vertraging. Waarom ons dat altijd lukt? Omdat we naast alle spullen ook de logistiek en de chauffeurs in huis hebben. Niets laten we over aan het toeval. Of aan derden.

Events waar we met veel plezier mee samenwerken

Ieder jaar mogen we weer terugkomen bij een hele reeks events. Sportief, zakelijk, cultureel of educatief van aard. We zijn trots op de bijdrage die we kunnen leveren. Ver vooruitdenken, nauwkeurig plannen en niets aan het toeval overlaten, dat is wat de samenwerking succesvol maakt.

Grote Kerk Naarden
Ruim 100 klanten in één keer van evenementenmeubilair voorzien

project

Worldskills - Ruim 100 klanten in één keer van evenementen-meubilair voorzien

meer lezen

Huren is bijdragen aan de circulaire transitie

Ook het meubilair van je event kan een duurzame duit in het zakje doen. Huren is in essentie circulair. Dat begint al bij de basis: je gebruikt meubilair zo lang je het nodig hebt, niet langer. Stoelen en tafels die je bij ons huurt, worden vorige en volgende week weer elders ingezet. Dat voorkomt verspilling. Van schaarse grondstoffen, financiële middelen, opslagruimte en van producten. Bovendien huur je bij Alvero meubilair dat verantwoord geproduceerd wordt.

Daarom kiezen events voor Alvero

Een zorgeloze samenwerking

Wij weten wat er speelt in de evenementenwereld. Goed plannen, snel leveren en nog sneller weer ophalen. We stemmen de zaken nauw af met andere leveranciers. En tijdens je evenement staat je adviseur voor je klaar als troubleshooter.

Breed assortiment

Basic backstage klaptafels op een festival of juist high-end loungehoeken op een congres. Alvero helpt alle soorten evenementen aan de passende meubels.

Huren als ideale oplossing voor evenementen

Wat heb je aan meubilair dat je 365 dagen bezit en slechts 3 dagen gebruikt? Als je huurt heb je geen gedoe met opslag, afschrijving en logistiek. Dat neemt Alvero je allemaal uit handen.

Onafhankelijk advies

Alvero heeft geen contracten met bepaalde merken. We kiezen altijd de producten en merken die het beste bij jouw vraagstuk passen. In kwaliteit en kwantiteit.

Eenvoudig op- en afschalen

Last-minute toch nog meer stoelen nodig? Of waren die tafels toch wat aan de grote kant? Geen probleem. Wanneer je huurt bij Alvero kan je eenvoudig op- en afschalen.

Evenementen, beurzen en congressen waar wij graag komen

Wat wij nog meer doen

kort huren

Wat het probleem ook is, we lossen het op

Geen paniek! Hoe groot of dringend de uitdaging in je werkomgeving ook is, Alvero lost het op. Door mee te denken en vooruit te denken. We schakelen snel en leveren uit eigen voorraad. Onze eigen chauffeurs brengen en plaatsen wat je nodig hebt. De oplossing is slechts een telefoontje verwijderd. Dat lucht op.

meer over kort huren

Wat het probleem ook is, we lossen het op

lang huren

Bespaar je de investering

De toekomst laat zich lastig voorspellen. Heeft je organisatie over een jaar meer of minder meubilair nodig? Vergadertafels of loungehoeken? Ligt je focus op kantoor of is er een verschuiving richting thuiswerkplekken? Ga voor een schaalbare werkomgeving die meebeweegt. Dan ben je overal op voorbereid.

meer over lang huren

Ik zoek een oplossing voor langere termijn

Snel een offerte voor je eventmeubilair?

Wanneer je heel kort heel veel stoelen, loungehoeken of werkmeubilair nodig hebt, is Alvero je partner. Evelien helpt je meteen verder met advies of een offerte.

Evelien