voordeel #1
huren werkt duurzaam

Maak je werkomgeving onderdeel van je duurzame beleid

Huren is in beginsel circulair. Je gebruikt meubilair zo lang je het nodig hebt, niet langer. Dat voorkomt verspilling. Van schaarse grondstoffen, financiële middelen, opslagruimte en producten. Wat morgen bij jou staat, werd vorige week door iemand anders gebruikt. En volgende maand wordt het weer elders ingezet. Waarschijnlijk beheren we een van de meest intensief gebruikte voorraad kantoormeubels. Elk meubelstuk wordt goed onderhouden zodat het meerdere levens meegaat. Met huren voorkom je verspilling van kostbare grondstoffen, producten en ruimte. Een duurzame gedachte.

Maak je werkomgeving onderdeel van je duurzame beleid

voordeel #2 
huren werkt besparend

Bespaar je de investering en hou grip op de kosten

Meubels zijn er niet om te bezitten, maar om te gebruiken. Bij Alvero betaal je voor meubilair zo lang je het nodig hebt. Daarna gaat het weer terug naar ons en kost het je niets. Ook geen opslagruimte. Hoe veel meubilair je ook nodig hebt, investeren en afschrijven is niet nodig. Dat verlaagt je kosten en voorkomt verspilling van geld en ruimte. De kosten voor je meubilair gaan eenvoudig mee met de behoefte aan werkplekken. Even wat minder werkplekken nodig? Dan zakken ook je kosten. Huren is goedkoper dan je denkt

Bespaar je de investering en hou grip op de kosten

voordeel #3 
huren werkt flexibel

Wat er ook gebeurt, jij zit nergens aan vast

Eenvoudig afschalen, opschalen en aanpassen. Weet je waar je over een jaar staat? Als je organisatie groeit of beweegt, verandert ook je behoefte aan meubilair. Je maakt flexplekken van vergaderruimtes, of andersom. Die geluidsschermen blijken beter in de smaak te vallen dan belboxen. Afschalen, opschalen, aanpassen; huurmeubilair van Alvero houdt je flexibel. Een lease-contract moet je uitdienen. Met eigen meubilair zit je opgescheept. Huren bij Alvero is de flexibele en ook goedkopere optie. Aanpassen of afschalen kan elke week.

Wat er ook gebeurt, jij zit nergens aan vast

Waarom Alvero?

Tijdelijke kantoorinrichting zit al meer dan 35 jaar in ons bloed. Sinds 1986 helpen wij bedrijven en organisaties aan oplossingen, hoe groot of acuut jouw uitdaging ook is. Daarbij staat persoonlijk contact voorop, van eerste telefoontje tot de levering op locatie.

Zij ervaren al de voordelen van huur

Deze klanten van Alvero genieten van de voordelen die huur te bieden heeft.

Deze klanten van Alvero genieten van de voordelen die huur te bieden heeft.

asdf
adsf
asdf
asdf
asdf
asdf
asdf
asdf
asdf
asdf
adsf
asdf
Neste
Tomorrowland
Uefa
De Nederlandsche Bank
Vattenfall
Rijkswaterstaat
Tommy Hilfiger
Deloitte
Een duurzame oplossing tussen thuis en kantoor

klantcase

Een duurzame oplossing tussen thuis en kantoor

meer lezen

Kantoormeubilair huur je bij Alvero

kort huren

Wat het probleem ook is, we lossen het op

Geen paniek! Hoe groot of dringend de uitdaging in je werkomgeving ook is, Alvero lost het op. Door mee te denken en vooruit te denken. We schakelen snel en leveren uit eigen voorraad. Onze eigen chauffeurs brengen en plaatsen wat je nodig hebt. De oplossing is slechts een telefoontje verwijderd. Dat lucht op.

meer over kort huren

Wat het probleem ook is, we lossen het op

lang huren

Bespaar je de investering

De toekomst laat zich lastig voorspellen. Heeft je organisatie over een jaar meer of minder meubilair nodig? Vergadertafels of loungehoeken? Ligt je focus op kantoor of is er een verschuiving richting thuiswerkplekken? Ga voor een schaalbare werkomgeving die meebeweegt. Dan ben je overal op voorbereid.

meer over lang huren

Ik zoek een oplossing voor langere termijn

enkele dagen huren

Ik zoek een oplossing voor mijn event

Zelfs een goed doordachte aanpak werkt nog wel eens anders in de praktijk. Sterker nog: verrassingen zijn eerder regel dan uitzondering. Loopt het anders? Ook dat lossen we op. De adviseurs waarmee je alles voorbereid, staan tijdens het event klaar als troubleshooters. Ze denken en doen in oplossingen. Zodat je gasten, bezoekers of relaties ongestoord kunnen doen waar ze voor komen.

meer over enkele dagen huren

Ik zoek een oplossing voor mijn event

Meer weten over het huren van meubilair?

Catherine vertelt je graag alle ins en outs over het huren van het meubilair. Samen bekijken we of huren voor jouw organisatie interessant kan zijn.

Catherine