Rijkswaterstaat ervaart de kracht van data binnen de werkomgeving

Sinds 2019 maakt Roni Ahmad voor Rijkswaterstaat gebruik van Alvero Meubel Management (AMM). Het systeem geeft 24/7 inzicht in wat je hebt aan kantoormeubilair en wat je nodig hebt. Inmiddels zijn 64.000 meubelstukken op meer dan 200 locaties voorzien van een RFID-tag met alle relevante informatie opgenomen in het systeem. Hiermee kan Roni als makelaar circulaire kantoorinrichting daadwerkelijk vraag en aanbod bij elkaar gaan brengen. Wij laten Roni aan het woord. Waarom kiest hij voor het gebruik van een meubel management systeem en welke voordelen ervaart hij nu? 

NL_LANG_AMM_WEBSITE
Roni Ahmad van Rijkswaterstaat over Alvero Meubel Management

In één klap overzicht over al je meubilair?

Laat je adviseren over Alvero Meubel Management. Dan weet je wat je in huis hebt en wat je nodig hebt. We leggen graag uit hoe het werkt voor jouw organisatie.
bel +31 6 22862398

mail [email protected]

 

Joris Cools

Een direct antwoord op managementvragen

Waar staat mijn meubilair en in wat voor staat is het? Wat kost het en wat gaat het kosten in de toekomst? Alvero Meubel Management geeft direct antwoord op deze vragen. Vanuit één centrale databron in de cloud. Verandert de voorraad in een ruimte, verdieping of locatie? Met één keer scannen is de administratie up-to-date en inzichtelijk voor iedereen met toegang tot het systeem. Zo weet je precies wat je hebt en benut je de meubelvoorraad maximaal.

Een optimale gebruikscyclus en maximale levensduur voor meubilair

Je wilt weten wat de samenstelling is van het meubilair dat je gebruikt, je wilt weten wat heringezet kan worden en je wilt dat het een volgend leven krijgt elders als u het niet meer nodig heeft. Meubels zijn er niet om af te schrijven, maar om te gebruiken. Als jouw organisatie ze niet meer nodig heeft, kunnen ze elders ingezet worden. Zijn ze intensief gebruikt? Alvero diepreiniging geeft ze een tweede leven. Alvero Meubel Management geeft ook inzicht in de samenstelling en materialen van het meubilair dat u gebruikt.

Trots op de vele mooie samenwerkingen

Deze bedrijven maken al gebruik van het Alvero Meubel Management. 

Deze bedrijven maken al gebruik van het Alvero Meubel Management. 

Alvero Meubel Management Belastingdienst
Alvero Meubel Management Vepa
Alvero Meubel Management REVER
Alvero Meubel Management Rijkswaterstaat
Alvero Meubel Management NS
Alvero Meubel Management Friesland Campina
Alvero Meubel Management Leferink
Alvero Meubel Management Ministerie van Defensie
Alvero Meubel Management FMO
Alvero Meubel Management NowyStyl
Alvero Meubel Management Dura Vermeer
Alvero Meubel Management Universiteit van Utrecht

Met meer dan 9.000 getagde meubels per maand creëert Alvero Meubel Management overzicht en inzicht voor vele organisaties.

Reviews

Klanten over Alvero Meubel Management

Met ongeveer 9.000 getagde meubels per maand staan wij niet stil. Dagelijks creëren wij voor veel facilitaire mensen meer grip en inzicht in meubelbezit en meubelonderhoud.

Klanten over Alvero Meubel Management

Met ongeveer 9.000 getagde meubels per maand staan wij niet stil. Dagelijks creëren wij voor veel facilitaire mensen meer grip en inzicht in meubelbezit en meubelonderhoud.

"Nowy Styl Nederland heeft voor haar relatie de Belastingdienst heel bewust gekozen voor het Meubel Management Systeem (AMM) vanuit Alvero. Door te kiezen voor dit MMS heeft de Belastingdienst direct inzicht in het totaal aanwezige meubilair binnen alle vestigingen van de Belastingdienst. Men kan nu exact zien wanneer er preventief onderhoud nodig is om het meubilair een langere levensduur te geven. Het geeft de Belastingdienst het inzicht dat nodig is om huidige en toekomstige beslissingen ten aanzien van het meubilair te kunnen nemen."
Patrick van Dommelen
Sales Director
Belastingdienst
"Dankzij het AMM krijgen wij een overzicht in de aantallen, statussen en locaties waar het meubilair zich bevindt. Op microniveau krijgen wij inzicht in de basisinformatie van een meubelstuk met daarbij behorende historisch uitgevoerde activiteiten. Het AMM is voor ons een tool waarmee ‘betrouwbare’ managementinformatie wordt gegenereerd. Het voordeel voor mij zit vooral in de gebruiksvriendelijkheid van dit systeem, het creëren van inzicht in wat Rijkswaterstaat allemaal in beheer heeft. Het biedt daarmee ook gelijk een nul-situatie richting het leveren van een volledig betrouwbaar circulair kantoormeubilair (van aanschaf tot afstoot)."
Roni Ahmad
Makelaar Circulaire Kantoorinrichting & Adviseur Bedrijfsvoering
Rijkswaterstaat

Alvero Meubel Management: overzicht en inzicht in je meubilair

Met meubilair wordt flink gesjouwd. Van ruimte naar ruimte of tussen afdelingen. Het staat tijdelijk in je kantoor of wordt opgeslagen omdat er minder werkplekken zijn. Zeker als je meerdere vestigingen hebt, raak je makkelijk het overzicht kwijt. Alvero Meubel Management biedt overzicht en inzicht. Met RFID-technologie brengen we al je meubilair in kaart. Ook als het niet van Alvero is. In een centrale databank staat waar het meubilair zich bevindt, in wat voor staat het is en wat de kosten ervan zijn. Op elk moment. Zo weet je snel of je genoeg in huis hebt om pieken op te vangen. Of dat een telefoontje naar Alvero nodig is.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Alvero Meubel Management voor jouw organisatie?
Lees er alles over op onze website

Alvero Meubel Management Rijkswaterstaat

Case Rijkswaterstaat

De kracht van data binnen de werkomgeving

Meer lezen