Wat het probleem ook is, we lossen het op

We schakelen snel en leveren uit eigen voorraad. Onze eigen chauffeurs brengen en plaatsen wat je nodig hebt. De oplossing is slechts een telefoontje verwijderd. Dat lucht op.

Heb je meteen hulp nodig?
bel ons op +31 162 447 337

A-merken uit voorraad leverbaar, je hebt ze morgen in huis

Behalve de snelste oplossing leveren we ook het beste meubilair. Ons magazijn is tot de nok toe gevuld met duurzaam meubilair van bekende merken. Bel je vandaag, dan leveren we morgen. Ontdek een selectie van ons assortiment of neem contact op met jouw verzoek.

Grote aantallen in no-time geleverd. We doen niets liever.

Neste

De inrichting van de 3 tenten met 1.400 lockers en 175 lunchtafels met 700 stoelen.

Ijburg College

1.000 leerlingen die last minute nog een plek moeten krijgen.

Grote Kerk Naarden

Meer dan 1.000 zitplaatsen in 3 dagen geleverd en opgehaald.

Hogeschool Zeeland

Een tijdelijke oplossing voor een deel van de 5.000 studenten.

Coperni

900 lockers op de catwalk tijdens de Fashion Week in Parijs.

BP Nederland

Een tijdelijke plek voor 2.600 onderhoudsmensen.

We kennen je branche

Industriegebieden, kantoorcomplexen, festivals en scholen. Alvero specialisten komen overal over de vloer en weten wat belangrijk is. Soms werken we met extra aandacht voor veiligheid, hygiëne of privacy. Of met de precisie van een militaire operatie, omdat je strakke schema daarom vraagt.

Waar we zoal over de vloer komen:
Bedrijfslevenonderwijsoverheidbusiness centersindustrie & events

Ksyos

Hou van de wereld, hou van huren

Wat morgen bij jou staat, werd vorige week door iemand anders gebruikt. En volgende maand wordt het weer elders ingezet. Waarschijnlijk beheren we een van de meest intensief gebruikte voorraad kantoormeubels van Nederland. Elk meubelstuk wordt goed onderhouden zodat het meerdere levens meegaat. Met huren voorkom je verspilling van geld, grondstoffen, producten en ruimte. Een duurzame gedachte.

Alvero magazijn

Een werkende oplossing

Een probleem lijkt vaak complexer dan het is. Vertel ons voor welke uitdagingen je staat. We bedenken, leveren en plaatsen alles. Op een manier die werkt voor jouw organisatie. Direct. Blijkt het in de praktijk anders uit te pakken? Dan pakken we ook dat meteen op. Het voordeel van een werkende oplossing: die blijft meebewegen met veranderingen.

neem contact met ons op

 

Korte termijn huur

project IJburg College

Het schooljaar begint over enkele weken, het meubilair ontbreekt nog

meer lezen

laat Alvero voor je werken

Onze klanten over de werkende oplossingen van Alvero

Beloftes nakomen en verwachtingen overtreffen. Deze klanten houden van huren en weten ons keer op keer te vinden.

Onze klanten over de werkende oplossingen van Alvero

Beloftes nakomen en verwachtingen overtreffen. Deze klanten houden van huren en weten ons keer op keer te vinden.

"Onder grote tijdsdruk heeft Alvero zowel het in- als het uithuizen van de werkplekken perfect geregeld. Alle afspraken zijn op tijd nagekomen. Flexibele oplossingen in verband met de renovatie werden snel en adequaat ingevuld."
Rien van der Heijden
Business Support
ASR
"Super professioneel zeer betrouwbaar. Echte marktleider. Ik vraag hier nooit mis. Snel antwoord, meer dan nette en vooral schone meubels. Korte levertijd ook met grote aantallen."
Rob Snijders
Marktgroepdirecteur
Arcadis
"Je moet het meemaken om te beseffen hoe waardevol het eigenlijk is dat Alvero (of een bedrijf) met eigen mensen/werknemers werkt in plaats van dat er externe mensen of een extern bureau ingehuurd wordt."
Roy Bolding
Facility Manager
Hogeschool van Amsterdam
"Inhuizen ging snel, goed en alles werd op tijd en volgens afspraak geleverd. Ook bij calamiteiten wordt snel gehandeld. Een mail / telefoontje en het probleem wordt opgelost. Prima geregeld."
Ludo Franke
Dienst Campusvoorzieningen
HZ University of Applied Sciences
"Een goede service van Alvero. Duidelijke website en zeer behulpzame medewerkers. Ook rond aflevering en ophalen van de gehuurde spullen was men zeer flexibel, en daar waren wij erg blij mee!"
Roomsha Bansie
Chef Kabinet
Universiteit van Leiden
"Ik heb samenwerking met Alvero als een toegevoegde waarde gezien. Ze denken mee met je eigen concept en ze zullen niet schromen je te voorzien van advies op basis van hun eigen ervaring. Juist dat is prettig omdat je zo ook tot andere inzichten komt! Qua dienstverlening en servicegerichtheid staat men snel en vakkundig voor je klaar."
Jurgen Beerse
Projectleider Facilitaire Dienst
Leger des Heils
"Ik heb de samenwerking met Alvero als heel prettig ervaren. Klant Contact Services moet snel kunnen schakelen om aan de vraag van onze klanten te voldoen en hierbij heeft Alvero ons uitstekend geholpen. Het inhuizen van het meubilair verliep vlekkeloos en als ik een vraag had werd ik snel en vriendelijk geholpen."
Madelon de Graan
Manager Facilities
KCS

Wat wij nog meer doen

lang huren

Bespaar je de investering

De toekomst laat zich lastig voorspellen. Heeft je organisatie over een jaar meer of minder meubilair nodig? Vergadertafels of loungehoeken? Ligt je focus op kantoor of is er een verschuiving richting thuiswerkplekken? Ga voor een schaalbare werkomgeving die meebeweegt. Dan ben je overal op voorbereid.

meer over lang huren

Ik zoek een oplossing voor langere termijn

enkele dagen huren

Ik zoek een oplossing voor mijn event

Zelfs een goed doordachte aanpak werkt nog wel eens anders in de praktijk. Sterker nog: verrassingen zijn eerder regel dan uitzondering. Loopt het anders? Ook dat lossen we op. De adviseurs waarmee je alles voorbereid, staan tijdens het event klaar als troubleshooters. Ze denken en doen in oplossingen. Zodat je gasten, bezoekers of relaties ongestoord kunnen doen waar ze voor komen.

meer over enkele dagen huren

Ik zoek een oplossing voor mijn event

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bespreek het met Evelien. Evelien geeft jou graag advies en biedt een oplossing op maat. Vandaag nog, als er haast is.

Evelien