Binnen een telefoontje een oplossing voor je vraag

Je werkomgeving (her)inrichten is complex. Je moet rekening houden met budgetten, de wensen van verschillende afdelingen, de bedrijfscultuur en de uitstraling. Al jouw vragen zijn voor ons dagelijks werk. Een paar bureaus voor een dag of een nieuwe vestiging inrichten? We hakken vaker met dat bijltje. En zoeken vandaag nog een oplossing die past bij jouw bedrijf. Tijdelijk of permanent. En je betaalt alleen voor meubilair zo lang je het gebruikt.

Merkfilm_NL_2023
Alvero. De werkomgeving die met je meebeweegt.

Eerder werk

Deze bedrijven maken graag gebruik van de service van Alvero.

Deze bedrijven maken graag gebruik van de service van Alvero.

Meubilair huren Fokker
Meubilair huren Arla
Meubilair huren FrieslandCampina
Meubilair huren Volkswagen
Meubilair huren a.s.r.
Meubilair huren Q8
Meubilair huren booking.com
Meubilair huren Ksyos
Meubilair huren KPN
Meubilair huren Volvo
Meubilair huren Coolblue
Meubilair huren Dura Vermeer
Meubilair huren ING
Meubilair huren PwC
Meubilair huren van Kaathoven
Meubilair huren Joulz
Meubilair huren RGF Staffing
Meubilair huren Unique
Meubilair huren Nedap
Meubilair huren EY
Meubilair huren Neste
Meubilair huren VattenFall
Meubilair huren Dematic

Wat er ook gebeurt binnen je bedrijf; huren houdt je flexibel. Investeren in meubilair brengt risico’s met zich mee. Je weet immers nooit hoe je bedrijf zich ontwikkelt. Hoeveel werkplekken je over een jaar nodig hebt. Als je kiest voor tijdelijk meubilair, kies je voor flexibiliteit. Je gebruikt alleen wat je nu nodig hebt. De rest halen we terug. Zijn er volgende week ineens een paar honderd extra bureaus of stoelen nodig? Ook zo geregeld. Wij hebben het in huis zodat jij het kunt laten rusten.

Waarom bedrijven graag samenwerken met Alvero

Advies vanaf moment 1

De keuze voor het juiste type meubilair. Het monteren, plaatsen en uiteindelijk ook weer ophalen. Van A tot Z kan jij rekenen op de expertise van Alvero. En dat werkt fijn.

Eenvoudig op- en afschalen

Niets is zo veranderlijk als de werkomgeving. Bij Alvero kan je eenvoudig op- en afschalen. Ook last minute. Dat is het grote voordeel van huren.

Betaal voor gebruik en bezit

Te veel betalen is voor niemand leuk. Betalen voor iets wat uiteindelijk niet gebruikt is al helemaal zonde. Doordat jij huurt, betaal jij uitsluitend voor gebruik en niet voor bezit.

Duurzaamheid en kwaliteit

Al onze producten beschikken over de juiste duurzaamheidscertificaten. Meubilair kan je altijd kopen tegen belachelijk lage prijzen. Maar moet je dat willen? Kies voor kwaliteit en duurzaamheid.

Onafhankelijk advies

Bij Alvero hebben we geen contracten met bepaalde merken. We kiezen altijd de producten en merken die het beste bij jouw vraagstuk passen.

"Super professioneel zeer betrouwbaar. Echte marktleider. Ik vraag hier nooit mis. Snel antwoord, meer dan nette en vooral schone meubels. Korte levertijd ook met grote aantallen."

Rob Snijders

Deze bedrijven gingen je voor

Q8

Antwerpen

Q8 - een kantoorinrichting die verspilling tegengaat

meer lezen
Het voordeel van meubilair huren

waarom huren

Wat huren interessant maakt voor het bedrijfsleven

meer lezen

Zoek je ook een oplossing voor jouw bedrijf?

Uitbreiden, verhuizen of verbouwen. Wat er ook gebeurt, je operatie moet gewoon door kunnen gaan. Nant is thuis in het bedrijfsleven en regelt graag een (tijdelijke) werkomgeving. Vandaag nog.

Nant