Een organisch kantoor met Pixel

Met Pixel kun je letterlijk alle kanten op. Pixel ziet er uit als een kubus. Maar het kan ook een tafel, een bank, een podium of een tribune zijn. Met Pixel kun je een ruimte eenvoudig flexibel wijzigen en deze een andere functie geven. Zo kan iedereen teamsessies en vergaderen een eigen dimensie geven. Heel organisch dus. De speelse ruimtes die hiermee worden gecreëerd, bevorderen een levendige groepsdynamiek én de creativiteit.

Pixel als kantoorruimte

Voor iedere situatie bestaat er een Pixel opstelling die werkt. In letterlijk een handomdraai kan jij een ruimte een volledig andere functie geven. Zo creëer je eenvoudig een of meerdere nieuwe werkplekken, een presentatie ruimte of een vergaderplek voor de ingelaste meeting met een klant.

Pixel als kantoorruimte

Scrummen in een handomdraai

De term scrum kennen we al een geruime tijd. Met Pixel kan je nu eenvoudig een ruimte omtoveren tot de ideale scrumlocatie. Hoeveel deelnemers zijn er aan de scrum? Moet er een tribune komen om te kunnen presenteren? Met Pixel heb jij in no-time een locatie die geschikt is om te scrummen. Zo moet jij niet de hele locatie verbouwen, en is het slechts een kwestie van enkele blokken plaatsen. Na de scrumsessie klik je de blokken los, plaats je ze op de trolley en voor je het weet is de locatie weer helemaal leeg.

Scrummen in een handomdraai

Pixel als scheidingswand

Pixel kan je ook gebruiken om verschillende ruimtes op te delen. Zie het als een flexibele kastenwand. Veel open opbergruimtes in de scheidingswand? Of toch een dichte wand zodat je van volledige privacy kan genieten? Jij bepaalt! En heb je tijdelijk een scrum locatie of extra werkplek nodig? Dan vorm jij de scheidingswand gewoon in enkele minuten om naar bureau of scrum setting.

Pixel als scheidingswand

In een handomdraai Pixel in huis

Wil je eerst testen of Pixel interessant voor jouw onderneming kan zijn? Dat begrijpen wij! Daarom is het nu mogelijk om Pixel bij Alvero te huren. Zo hang jij helemaal nergens aan vast. Test Pixel uit, experimenteer met de verschillende settings. Een schot in de roos? Mooi! Toch niet helemaal jouw ding? Geen probleem, wij halen alles weer kosteloos op.

Pixel by Bene voor Alvero site
Video over Pixel van fabrikant Bene. Pixel is nu ook te huur bij Alvero.
Pixel huren bij Alvero

Pixel uitproberen in jouw organisatie?

Gaan we regelen! Reinier helpt je graag verder. Plan een demo in of stel vrijblijvend al je vragen.

Reinier Nederhoed Alvero Kantoormeubelverhuur