De evenementensector draait ook komend jaar weer op volle toeren. Congressen, sportevenementen, festivals, en beurzen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Vanwege de tijdelijke aard is meubilair huren de gangbare en meest flexibele keuze voor je event. Daarbij levert Alvero graag een stuk extra flexibiliteit. Uit de praktijk weten we dat verrassingen zich altijd voordoen, hoe gedetailleerd de voorbereiding ook is. Door tijdens events standby te staan als troubleshooter en logistiek overal op voorbereid te zijn, is Alvero uitgegroeid tot de vaste partner voor veel internationale events. Meer dan meubilair leveren we service.

Grote kerk naarden

Geen uitdaging is ons te gek

Duizend extra zitplaatsen leveren voor de Matthäus-Passion in de Grote Kerk in Naarden. Bijna zestig wereldleiders onbezorgd laten samenwerken op de Nuclear Security Summit in Den Haag. Ruim honderd Worldskills deelnemers in één keer van meubilair voorzien. Backstage ruimtes inrichten op Lowlands en Tomorrowland. Tientallen lockers plaatsen op de catwalk van de Paris Fashion Week. Biertafels en zitplaatsen regelen voor de atleten van Special Olympics World Games in Berlijn. Voetbalclub 1. FC Köln bij elke thuiswedstrijd van eventmeubilair voorzien. Voor al deze evenementen leveren we een oplossing die werkt; meubilair dat aansluit bij de wensen van bezoekers en de eisen van de klant.

Meubels maken het verschil niet. Het is de logistiek die telt

Om grote aantallen te leveren, plaatsen en ophalen is een indrukwekkend staaltje logistiek nodig. Dat nemen we bij Alvero graag van je over. Tijdens events schakelt je adviseur rechtstreeks met onze planners en chauffeurs om te zorgen dat de juiste spullen op tijd gebracht en gehaald worden. Onze chauffeurs kennen het materiaal dat ze leveren en gaan pas weg als alles helemaal naar wens is opgesteld, waarbij we rekening houden met alle andere partijen die bezig zijn met de opbouw van een evenement. Alvero voelt zich thuis in de hectiek die hoort bij de aan- en uitloop van je evenement. Jij bepaalt waar je behoefte aan hebt, wij zorgen dat het geregeld wordt. Eenmaal ter plekke doen we graag een stap extra.

Grote kerk naarden

Snel een offerte voor je eventmeubilair?

Wanneer je heel kort heel veel stoelen, loungehoeken of werkmeubilair nodig hebt, is Alvero je partner. Nant helpt je meteen verder met advies of een offerte.

Nant
Special Olympics

Het hele jaar duurzaam in gebruik

Huurmeubilair vergroot het duurzame karakter van je evenement. Het meubilair dat je gebruikt, wordt de rest van het jaar op andere plekken ingezet. Bij andere events en in kantoren bijvoorbeeld. Omdat we onze vloot aan meubilair goed onderhouden en grondig reinigen, weet je zeker dat je gasten gebruik maken van meubilair in topstaat. Alvero kiest bewust voor meubels van hoogwaardige kwaliteit met een lange levensduur, zodat de gebruikte grondstoffen optimaal benut worden. 

Je voorkomt verspilling van en producten die je zelf maar een aantal dagen per jaar nodig hebt. Bovendien huur je bij Alvero meubilair van merken die produceren met respect voor de planeet. 

Kosten die meebewegen met je capaciteit

Allereerst wil je zeker zijn van voldoende zitplaatsen of opbergruimte, zonder dat je te maken hebt met overcapaciteit. De kosten van huurmeubilair bewegen mee met je bezoekersaantallen, afschalen of extra spullen aanvoeren kan zelfs tijdens het evenement nog. Brengen we tafels die je toch niet nodig blijkt te hebben? Dan gaan ze direct terug naar onze opslag, zonder extra kosten. Door onze jarenlange ervaringen in de evenementensector kunnen we zeer gericht adviseren over aantallen en type meubelen die passen binnen de kaders van je budget.

Coperni

Wat je ook nodig hebt. Alvero regelt het

Grote aantallen, meerdere locaties of krappe tijdsloten voor brengen en halen. Elk evenement heeft eigen uitdagingen. Laat jouw eventmeubilair verzorgen door een partner waar je op kunt rekenen. Voor, tijdens en na je event. Samen brengen we je behoeftes in kaart en plannen we alles tot in detail. En kijken we niet raar op als er last-minute dingen veranderen.

1. FC Köln