SSST! Mag het wat stiller?

Hoe groter de ruimte, hoe meer kans op geluidsoverlast. Je hebt collega’s die hard praten, veel lachen of het grootste deel van de dag aan de telefoon zitten. De rest van het team hoeft daar niet altijd van mee te genieten. Natuurlijk kun je je afsluiten van omgevingsgeluid met een koptelefoon, maar er zijn betere manieren om geluid te lijf te gaan. Waarmee het bovendien gezellig blijft. Voor jouw extra prettige werksfeer hebben we wandjes, belcellen, vergaderboxen en dempende materialen klaarstaan die je kunt huren. Om het eerst uit te proberen of als tijdelijk oplossing. En als je er al zeker van bent, kun je het ook direct huren als een lange termijn oplossing.

akoestische ruimtes - gesloten

Modulaire stilte ruimtes

Maak je ruimte stil om je te kunnen concentreren. Dat doe je eenvoudig met de chatboxen Space van Silen. Unieke modulaire stilte ruimtes die iedereen de kans geeft zich te concentreren in een open ruimte. Of het nu om individueel werken, een telefoongesprek, één-op-één gesprekken of om groepsvergaderingen gaat… Silen heeft de geschikte ruimte! Alvero verhuurt de boxen in verschillende uitvoeringen: Single (1p), Duo (2p-4p), Quattro (4p-6p), double quatro (8p-12p). Alle uitvoeringen zijn in het wit en zwart te huren.

Modulaire stilte ruimtes huren

akoestische ruimtes - half-open

Een tijdloze vorm en sfeerverhogend

Deze ontzettend leuke akoestische huisjes kunnen gebruikt worden als een individuele werkplek, een kleine zit of sta vergaderruimte of een relaxzone. De eenvoudige en rechte lijnen van het huis zijn geïnspireerd op het klassieke Monopoly-spel en zijn stukken, die een tijdloze vorm geven aan het populaire en praktische ruimte-in-een-ruimte concept.

akoestische ruimtes huren

akoestisch zitmeubilair

Flexibel en multi-inzetbaar design meubilair

Je even overal voor afsluiten. Of juist iedereen ergens bij betrekken. De Dauphin Atelier Worklounge is ideaal voor beide werksituaties. De tafel en zijwanden bieden de mogelijkheid om geconcentreerd ‘afgezonderd’ te werken. En dankzij de wielen is de zitcombinatie in no time weer onderdeel van het team. De Atelier Sofa uitvoering biedt plaats voor 2 personen en is handig voor overleg of om gewoon even in te relaxen.

Flexibel en multi-inzetbaar design meubilair

overleg

Een treinbank opstelling maakt de verbinding

Deze treinbanken zijn ideaal voor overleg waarbij je toch even wat meer privacy wilt, maar toch ook nog wat contact wilt hebben met de rest van de ruimte. De mosgroene bekleding met het zwarte onderstel past in ieder interieur. Makkelijk te combineren met elkaar, aangezien het losse delen zijn en je deze dus ook makkelijk kan uitbreiden tot hoe ver je zelf wilt. Het tafeltje is er los bij te huren.

Treinbanken huren

groene kantoor accessoires

De kracht van een plant

Een geheel nieuwe categorie in ons verhuurassortiment: planten. Met onze partner Orangerie Bijleveld brengen we interieurs tot leven met deze échte planten. Dit doen we niet alleen omdat planten sfeer brengen, maar ook omdat interieurbeplanting de akoestiek verbetert, stress vermindert, de luchtkwaliteit verbetert én planten een bewezen positieve invloed hebben op het onderbewustzijn. Meerdere combinaties zijn mogelijk naar eigen keuze en smaak. Voor roomdividers zoals de TwentyTwenty is dit ideaal te gebruiken om deze wat meer sfeer te geven en voor de akoestiek. Als je bij ons planten huurt, verzorgt Orangerie Bijleveld de hele afhandeling, installatie en onderhoud gedurende de looptijd.

De kracht van een plant

Altijd een werkende oplossing

Meer weten over een van onze nieuwe producten? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Sandra helpt je graag verder.

Sandra Verheijen