Krukken huren

Krukken zijn een leuke toevoeging voor het kantoor. Door het verschil in hoogte met andere stoelen ziet de ruimte er meteen anders uit en krijgt deze een speelse uitstraling. Krukken kunnen gebruikt worden voor werkplekken, maar zijn ook een leuke toevoeging in de kantine.

Werkkrukken voor een goede werkhouding

Verschillende soorten krukken geven je kantoor een andere uitstraling. Met werkkrukken kunnen collega’s een andere houding aannemen en afwisseling vinden in hun werkdag. Een goede werkhouding is belangrijk om lichamelijke klachten bij medewerkers te voorkomen. Een werkkruk moet comfortabel zitten en de juiste houding ondersteunen. Dit zorgt voor rust tijdens het werken en laat het lichaam ontspannen.

Projecten waar wij krukken hebben ingezet

Congres meubilair huren

Berlijn

BDEW congres - de hele sector kan hier comfortabel netwerken en inspiratie opdoen

meer lezen
Meubilair voetbalvereniging huren

Keulen

FC Keulen - vanuit een VIP ruimte comfortabel de wedstrijd volgen

meer lezen

Barkrukken voor de kantine

De kantine is een ruimte waar mensen samen komen voor een pauze van het werk en elkaar even opzoeken. Door de ruimte leuk in te richten, promoot je het sociale aspect van de kantine. Barkrukken geven de ruimte een leuke uitstraling. Daarnaast bieden barkrukken mensen een makkelijke plek om te gaan zitten. Ze hoeven niet te blijven staan, maar kunnen toch het gesprek voortzetten.

Waarom krukken huren?

Met krukken geef je het kantoor makkelijk een andere uitstraling. Door te huren ben en blijf jij flexibel. Ontdek alle voordelen van het huren van krukken.

Meer weten over het huren van krukken?

Gaan we regelen! Wij helpen je graag verder. Stel jouw vragen, bekijk ons assortiment of vraag een offerte aan.

Team Alvero