De wereldleiders zitten goed dankzij Alvero

We durven te stellen dat er nog nooit zoveel belangrijke mensen op hetzelfde moment op onze stoelen hebben gezeten. Tijdens de Nuclear Security Summit (afgekort NSS) kwamen 58 wereldleiders samen in het Worldforum in Den Haag om nucleair terrorisme te bespreken. Het was een enorme operatie om de wereldleiders en hele entourage te voorzien van de juiste middelen en meubelen. En een belangrijke schakel in het verhaal waren wij. We hebben enorm veel softseating meubilair, (high-end) vergaderopstellingen en stoelen geleverd, geplaatst en ook weer opgehaald. Een operatie die met militaire precisie is verlopen. De wereldleiders zelf waren een week met elkaar samen. Uiteraard heb je voor en na een gebeurtenis op deze schaal voldoende tijd nodig om alles in te richten.

Je hebt werkmeubilair voor enkele weken nodig?

Wat heb je nodig om de komende weken vooruit te kunnen? Voor we over kantoormeubilair beginnen, brengen we eerst je wensen in kaart. Zodat je maximaal profiteert van die tijdelijke uitbreiding van je werkomgeving. We bedenken en leveren de oplossing die voor jouw organisatie het beste werkt. Het beste past bij jouw team. Huren houdt je flexibel.

Meubilair huren voor enkele weken

uitdaging

Meubilair om een piekmoment op te vangen.

meer lezen

Heb jij ook een oplossing nodig voor enkele weken?

Bespreek jouw wensen met Nant! Alvero heeft veel keus en grote aantallen meubilair beschikbaar. Zonder wachttijden. Bel ons en we komen vandaag nog met een oplossing die we snel kunnen leveren en waar jij enkele weken gebruik van kan maken.

Nant

"Inhuizen ging snel, goed en alles werd op tijd en volgens afspraak geleverd. Ook bij calamiteiten wordt er snel gehandeld. Een mail of telefoontje en het probleem wordt opgelost. Prima geregeld."

Ludo Franke, Dienst Campusvoorzieningen HZ University of Applied Sciences

Projecten die meubilair huurde voor enkele weken

Nuclear Security Summit 2014

Den Haag

Nuclear Security Summit - 58 wereldleiders onbezorgd laten samenwerken

meer lezen
Kantine meubilair huren

Karlsruhe (DE)

Karlsruher SC - een oplossing om een verbouwing te overbruggen

meer lezen