Waarom business centers houden van huren

Business centers kiezen voor huur met onbepaalde duur. En met goede reden. Als business center verschilt het aantal verhuurde ruimtes natuurlijk maandelijks. Waarom zou je betalen voor meubilair wat in leegstaande ruimte staat? Naast dat niet altijd alle ruimtes verhuurd zullen zijn groeien en krimpen de bedrijven in de business centers ook. Vaak zien we in business centers bedrijven die net begonnen zijn, en daardoor kan opschalen & afschalen heel snel gaan. Sommige bedrijven stoppen na 6 maanden, andere gaan 5 jaar door. Door het meubilair te huren genieten van business centers van oneindige flexibiliteit. Nooit meubilair wat niet meer up-to-date is of aan de juiste ergonomische eisen voldoet. Altijd een kantooromgeving die 100% naar wens is.

Je hebt meubilair nodig, maar hebt geen idee voor hoe lang?

We zorgen voor een oplossing die bij je past. Wat heb je nodig om voor een werkomgeving die altijd actueel is? Dat laat zich niet zomaar raden. Wie weet waar je over een jaar staat. Of over vijf jaar. Daarom brengen we eerst je wensen en verwachtingen in kaart voor we over kantoormeubilair beginnen. Zodat je werkomgeving past als een maatpak, wat er ook verandert. We bedenken en leveren de oplossing die voor jouw organisatie het beste werkt. En meebeweegt als jouw omgeving groeit of krimpt of verandert. Huren houdt je flexibel.

Waarom meubilair huren

waarom huren

Blijf flexibel door meubilair te huren, nu en in de toekomst

meer lezen

Een ding is zeker, niets is zeker

Flexibel zijn is de dag van vandaag geen troef maar een must have. Maar hoe begin je daar als organisatie aan? Vraag vrijblijvend advies aan Alvero. Samen bekijken we jouw situatie en zoeken we een oplossing die bij jou past. Vandaag nog als dat moet.

Reinier Nederhoed Alvero Kantoormeubelverhuur

"Tijdens de eerste lockdown moesten we de capaciteit van de vergaderzalen beperken en nieuwe zalen inrichten. Meubels kopen was niet interessant, gezien de situatie en de urgentie van onze behoeften. Wij vonden het perfecte meubilair bij Alvero en hebben ze dezelfde dag gebeld. Snel mochten wij de prijsopgave ontvangen en 2 dagen later kwamen ze de kamers installeren. Met huur blijven wij flexibel in deze onzekere periode."

Sodexo, Facilitair manager

Projecten met huur voor een onbepaalde periode

The Office Operators

Amsterdam

The Office Operators - twaalf business centers inrichten

meer lezen
Downtown Tilburg

Tilburg

Downtown Tilburg - de opstart van een werkhotel

meer lezen