Hoe maak je een stemlokaal coronaproof? Onze experts weten het precies.

Looproute signing, hygiënescherm, desinfectiezuil: kies voor de service van Alvero. Wat heb je nodig om een stemlocatie coronaproof in te richten? Dat hangt af van factoren als de indeling, het vloeroppervlak en het aantal stemhokjes. Onze experts hebben talloze organisaties geholpen met social distancing en hygiënemaatregelen. Ter voorbereiding op 17 maart, hebben zij uiteenlopende plattegronden uitgewerkt, van gymzaal tot gemeentehuis.

"Zoals altijd, zeer tevreden. Alvero heeft ons de afgelopen vijf jaar bij elke verkiezing huurmeubilair geleverd voor ons stembureau. De levering en afhaling zijn altijd vlot verlopen, en deze keer was geen uitzondering. De chauffeurs zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. De meubels waren altijd zoals besteld en van onberispelijke kwaliteit. Tot nu toe een samenwerking zonder teleurstellingen, dus het kan heel gelukkig zo doorgaan!"

Peter Frommelt

Veilig stemmen is van groot belang

De verkiezingen van 17 maart 2021 vragen – meer dan ooit – om een zorgvuldige voorbereiding. Een stem uitbrengen moet vertrouwd zijn als altijd. Daarbij komen de richtlijnen rondom Covid-19 van het RIVM. Hoe zorg je voor een veilige gang naar het stemlokaal?

Creëer duidelijkheid en zekerheid

Bezoekers en vrijwilligers: iedereen is gebaat bij duidelijkheid. Cruciaal is een helder aangegeven routing. Goede faciliteiten nodigen uit tot gewenst gedrag. Hierin spelen gebruiksvriendelijke desinfectiezuilen en nette hygiëneschermen een grote rol.

Het juiste coronaproof pakket

Wat heb je nodig om een stemlocatie coronaproof in te richten? Dat hangt af van factoren als de indeling, het vloeroppervlak en het aantal stemhokjes. Onze experts hebben talloze organisaties geholpen met social distancing en hygiënemaatregelen. Ter voorbereiding op 17 maart, hebben zij uiteenlopende plattegronden uitgewerkt, van gymzaal tot gemeentehuis.

Huren bij Alvero: de veilige keuze

Bij Kiezen met Alvero zijn we trots dat we al tientallen jaren mogen meewerken aan verkiezingen. Deze jarenlange ervaring stelt ons in staat om nu doortastend te handelen. Bijvoorbeeld door ons logistiek proces, uitgedacht tot het sms-bericht met tijdsaanduiding op de dag van levering. Met vaste medewerkers en een eigen wagenpark, garanderen we tijdige levering én kundige installatie. We bieden een zorgeloze weg naar veilige verkiezingen.

Een zorgeloze weg naar veilige verkiezingen?

Alvero helpt je graag. Wil je meer weten over onze diensten of heb je advies nodig?

Team Alvero