Het modulaire systeem dat elke architect en interieurontwerper zou moeten kennen

Ben je verantwoordelijk voor de inrichting van de werkomgeving? Dan introduceren we je graag GRID, het summum in aanpasbare interieuroplossingen. Dit in Denemarken ontworpen en geproduceerde systeem is wereldwijd een gamechanger voor het creëren van dynamische, functionele en esthetisch verantwoorde ruimtes.

GRID

Eindeloze mogelijkheden met GRID 

Wat GRID uniek maakt, is de ongeëvenaarde flexibiliteit. Het systeem bestaat uit modulaire componenten die moeiteloos kunnen worden gecombineerd en aangepast. Of het nu gaat om het inrichten van een kantoor, winkel, hotel, restaurant, museum, galerij, bibliotheek of onderwijsinstelling, GRID biedt een naadloze oplossing die met uw behoeften meegroeit. De mogelijkheden zijn eindeloos, van binnen tot buiten, altijd gebaseerd op de innovatieve kubus ontworpen door Peter J. Lassen.

Maar dat is nog niet alles. Wij begrijpen dat flexibiliteit ook betekent dat u niet vast wilt zitten aan een permanente opstelling. Daarom is GRID nu te huur bij ons. Zo kunt u het systeem ervaren zonder langdurige verplichtingen. Bevalt het niet of wilt u uitbreiden? Dan is dat zo geregeld. Met GRID huur je precies wat je nodig hebt, wanneer je het nodig heeft.

grid

Transformeer je ruimte met de flexibiliteit van GRID

Verander je ruimte in een plek waar alles mogelijk is. Laat je inspireren door de veelzijdigheid van GRID en neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw project te bespreken. Met GRID als bouwstenen, zijn de enige grenzen die van jouw verbeelding.

grid

Ontdek zelf hoe flexibel GRID is

Meer weten over GRID of wat de mogelijkheden zijn voor jou? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op en Nant helpt je graag verder. 

Nant