Ruimte besparen met een roldeurkast

Een opgeruimd kantoor is belangrijk voor het bevorderen van de werksfeer. Een roldeurkast is een goede toevoeging om rondslingerende spullen op te bergen. Het grote voordeel van een roldeurkast is dat deze geen openslaande deuren heeft en dus minder ruimte in beslag neemt.

Weinig ruimte en toch opbergen

Op kantoor kan het vinden van genoeg ruimte nog wel eens een uitdaging zijn. Door slim om te gaan met de ruimte blijft het kantoor georganiseerd. Het plaatsen van kasten levert makkelijk extra opbergruimte op, maar de kasten moeten wel goed passen. Een goede uitkomst daarin zijn roldeurkasten. Doordat er geen openslaande deuren zijn, nemen roldeurkasten een stuk minder ruimte in beslag.

Projecten waar roldeurkasten van Alvero staan

Universiteit van Amsterdam

Amsterdam

Universiteit van Amsterdam - tachtig werkplekken zonder wachttijd

meer lezen
Delta Hoofddorp

Hoofddorp

Delta - de verduurzaming van de onderneming

meer lezen

Roldeurkast veilig afsluiten

Een volgend voordeel is de mogelijkheid om een roldeurkast op slot te doen en zo veilig af te sluiten. Je waarborgt hiermee de veiligheid van de kantoorspullen en documenten. Daarnaast hoeven ze niet langer los op kantoor rond te slingeren.

Welke roldeurkast?

Afhankelijk van het doel van de roldeurkast kies je het type dat hier het beste bij past. Je kan kiezen uit hoge of lage roldeurkasten, brede of smalle kasten en nog veel meer opties. Je wilt dat de roldeurkast goed past in de ruimte, dus zorg dat je de ruimte goed opmeet voordat je de kast kiest. Daarnaast bepaal je ook hoeveel kantoorspullen en documenten je wilt opbergen in de roldeurkast. Dan weet je hoeveel ruimte je nodig hebt om alles kwijt te kunnen.

Roldeurkast huren

Wil jij optimaal gebruiken maken van de ruimte op kantoor met een roldeurkast? Bij Alvero bieden we een ruim assortiment aan roldeurkasten te huur aan.

Meer weten over het huren van roldeurkasten?

Gaan we regelen! Wij helpen je graag verder. Stel jouw vragen, bekijk ons assortiment of vraag een offerte aan.

Team Alvero