Waarom je een slinger bureau wilt huren

Een zit-sta bureau is beter voor de gezondheid. Langdurig zitten kan leiden tot rug-, nek- en armklachten. Te veel zitten is niet goed, maar te lang staan ook niet. Met een zit-sta bureau zorg je voor meer afwisseling in de werkhouding.

Gevaren van de hele dag zitten

Het menselijk lichaam is niet gemaakt om de hele dag te zitten. Mensen met een zittend beroep hebben hierdoor sneller last van rug-, nek- en armklachten. Daarnaast is langdurig zitten slecht voor de gezondheid. Te veel zitten is niet goed, maar te lang staan ook niet. Het is belastend voor je lichaam om te lang in dezelfde houding te blijven. Dit is ook slecht voor de doorbloeding. Door af te wisselen met staand en zittend werken, wordt het lichaam minder belast. Met een zit-sta bureau zorg je voor een gevarieerde werkhouding.

Projecten die gekozen hebben voor slinger verstelbare bureaus

Downtown Tilburg

Tilburg

Downtown Tilburg - de opstart van een werkhotel

meer lezen
Stadskantoor Vlaardingen

Vlaardingen

Gemeente Vlaardingen - stadskantoor op een tijdelijke locatie

meer lezen

Slinger bureau

Een bureau dat met een slinger verstelbaar is, vormt de perfecte middenweg tussen een elektrisch zit-sta bureau en een bureau dat met een inbussleutel wordt ingesteld. Een slinger bureau kan in hoogte versteld worden met de handslinger. Door de slinger is het bureau eenvoudig in hoogte te verstellen. Daarnaast is de slinger verwijderbaar zodat deze niet in de weg zit tijdens het werken.

Slinger bureau huren bij Alvero

Een slinger bureau is de perfecte optie als je op zoek bent naar een bureau dat je af en toe wilt verstellen. Dit is handig voor flexplekken of werknemers die graag wisselen tussen zitten en staan aan hun bureau.

Meer weten over het huren van slinger bureaus?

Gaan we regelen! Wij helpen je graag verder. Stel jouw vragen, bekijk ons assortiment of vraag een offerte aan.

Team Alvero