Stille plek op kantoor? Huur een akoestische belcel!

Flexplekken en kantoortuinen zijn populair geworden. Ze zorgen dat we constant met elkaar in verbinding staan. Alle geluiden komen rechtstreeks binnen. Een telefoon, die overgaat. Een ratelende printer. Een lachsalvo aan de andere kant van de ruimte of een gesprek tussen collega’s. Het kunnen storende geluiden zijn als je je wilt concentreren op je werk. Je kunt je gedachten er niet goed bijhouden. Ook het onthouden van dingen gaat minder goed. Heel vervelend, die geluidsoverlast. En zeker als je in alle rust een telefoongesprek wilt voeren.

Stille ruimte zonder geluidsoverlast

Geluid is er altijd en overal. Daarom is er een grote behoefte aan stilte, zeker rondom onze werkplek. Een ruimte waar je je even terug kunt trekken voor een telefoontje of concentratiemoment. Zonder allerlei storende geluiden om je heen. De Silence CALL is een akoestische belcel van de fabrikant Ahrend, die in een open kantoorruimte geplaatst kan worden. Het is een zogenaamde space-in-space oplossing, die ruimte voor stilte maakt. Zodat je je in alle rust kunt richten op je werk of een belangrijk telefoontje.

Hoe ziet zo'n akoestische belcel eruit?

Deze cel is een unit welke gemaakt is van hout, stof, akoestisch materiaal en isolatiemateriaal. Dankzij de twee glazen wanden biedt de Silence CALL een ruimtelijke beleving. De binnenwanden zijn afgewerkt met vilt dat het geluid absorbeert. De Silence CALL is voorzien van een tafelblad, een stopcontact, verlichting, mechanische ventilatie en twee USB-opladers. Voor extra comfort kan er een verstelbare kruk worden toegevoegd. Heb je last van afleiding en stress door het geluid op je werkplek? Dan kun je de rust opzoeken in deze concentratie unit. Tegelijk blijf je verbonden met je werkomgeving.

Meer weten over akoestische belcellen?

Gaan we regelen! Sandra helpt je graag verder. Plan een demo in of stel vrijblijvend al je vragen.

Sandra Verheijen