Tijdelijke en semi-permanente gebouwen inrichten

Neste is ’s werelds grootste producent van hernieuwbare diesel en hernieuwbare vliegtuigbrandstof uit afval- en reststromen. Primair houden ze zich bezig met het tegengaan van klimaatverandering en het bevorderen van de circulaire economie. Door de transportsector en steden, klanten in de luchtvaart en de polymeren- en chemische industrie te helpen bij de verduurzaming van hun activiteiten.

Totaaloplossing

Via een van onze partners kwam Neste bij Alvero, omdat er groot onderhoud gepleegd moest worden. Daarnaast waren ze begonnen met het (ver)bouwen van de kantoren, waardoor er semipermanente gebouwen zijn geplaatst. Het betreft niet alleen de gebouwen, maar ook de complete inrichting ervan met werk-, vergader-, omkleed- en lunchplekken. Voor zowel de collega’s als de tijdelijke collega’s, die actief zijn op het terrein van Neste.

Zien, testen, kiezen van meubilair

Zien, testen, kiezen

Als Shutdown Lead Logistics kwam Sebastiaan van Kempen bij ons terecht, mede omdat hij een zo’n passend mogelijke omgeving wilde creëren voor zowel de korte (tenten) als de lange termijn (gebouwen). Samen met onze collega’s Huub Verheijen, Mark Verheijen en Nick Simons is er een oplossing bedacht en gerealiseerd voor zijn uitdagingen.

Sebastiaan van Kempen

"De inrichting is afhankelijk van het gebruiksdoel. Sommige teams lopen bijvoorbeeld in vuile kleding in- en uit, daarop is het meubilair aangepast."

Sebastiaan van Kempen, Shutdown Lead Logistics
Neste Nederland

Inzicht en oplossingen

Eén van de kernwaarden van Neste is we care. Gericht op de medewerkers en in dit geval om zich thuis te laten voelen in hun circulaire (tijdelijke) werkomgeving. We wilden graag dat Sebastiaan de juiste keuzes kon maken, dus hebben we hem uitgenodigd bij Alvero in Oosterhout om diverse, geselecteerde opstellingen te kunnen beoordelen, testen en kiezen. Belangrijk voor hem was dat de inrichting naadloos past bij de belangrijkste kernwaarden én het bedrijf Neste.

Producten ingezet bij Neste

Een oplossing voor de fabrieksstop

Oplossing: De inrichting van de 3 tenten met 1.400 lockers en 175 lunchtafels met 700 stoelen.

Behoefte: Korte termijn huur, voor een periode van maximaal 6 weken.

Een oplossing voor de fabrieksstop

De inrichting van een aantal semi-permanenten gebouwen

Oplossing: Al deze gebouwen hebben we voorzien van een complete inrichting. Het betreffen werk-, vergader-, omkleed- en lunchplekken. Afhankelijk van het gebruiksdoel (een bepaalde groep loopt in vuile kleding in- en uit), hebben we iedere ruimte van het juiste meubilair voorzien.

Behoefte: Lange termijn huur, voor een periode van 3 jaar. Alles voor een vast bedrag per maand.

De inrichting van een aantal semi-permanenten gebouwen

credits

Neste Nederland
Sebastiaan van Kempen
Antarcticaweg 185, 3199 KA Maasvlakte Rotterdam

Alvero Nederland
Nick Simons, Mark Verheijen en Huub Verheijen

Partners
Jan Snel (tenten & semi permanente huisvesting)
Van Hamburg (semi permanente huisvesting)

Neste Nederland

Meer weten over de case van Neste?

Vraag gerust naar extra informatie en stel jouw vragen. Reinier vertelt je graag alle ins en outs van deze case.

Reinier Nederhoed Alvero Kantoormeubelverhuur