Als je nergens aan vast zit, blijft je werkomgeving flexibel

Een hybride kantooromgeving is meer dan een modewoord. Alles draait om flexibiliteit. Oftewel een werkomgeving die meebeweegt met de wensen van collega’s, de cultuur van je organisatie en veranderingen door het jaar heen. Als je écht flexibel wilt blijven, wil je nergens aan vast zitten en geen risicovolle investeringen doen. Meubilair huren bij Alvero maakt dat mogelijk omdat je kunt blijven aanpassen en verfijnen. Per week als het nodig is.

Belcellen, belboxen, vergaderunits, scrumruimtes en modulaire oplossingen; we beschikken over een breed scala producten die je kunt inzetten om jouw werkomgeving hybride te maken. Bekijk hieronder enkele populaire producten voor een hybride kantoor.
 

Hoe kan ik mijn kantoor hybride inrichten?

Een transitie naar een hybride werkplek is een hele operatie. Heel jouw werkomgeving gaat op de schop. De traditionele werkplekken maken plaats voor flexibele werkplekken. Ergonomisch, akoestisch, circulair en wat als het meubilair toch niet helemaal naar wens is? We snappen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Laat je daarom adviseren door Alvero. We gaan eerst naar de tekentafel. Over welke meubels beschik je nu, wat kunnen we hergebruiken en wat ontbreekt er nog. Op basis van jouw wensen maken we een inrichtingsplan voor jouw hybride werkplek. 

hybride kantoorinrichting

Daarom regel je hybride werken met Alvero

Blijft hybride werken?

Hybride werken is nieuw. Iets nieuws kan blijvend zijn, maar dat is geen garantie. Door te huren kan je oneindig uitproberen, zonder ergens aan vast te hangen. Ideaal voor hybride werken dus.

Onafhankelijk advies

Bij Alvero hebben we geen contracten met bepaalde merken. We kiezen altijd de producten en merken die het beste bij jouw hybride kantooromgeving vraagstuk passen.

Maanden worden weken

Wij zijn geen fabriek. Wij beschikken over 14.000 vierkante meter aan huurmeubilair. Enorm lange levertijden spelen dus geen rol, aangezien wij altijd wel een oplossing hebben die op voorraad is.

Betaal voor gebruik

Betalen voor gebruik, en niet voor bezit. Klinkt idyllisch, maar toch is het mogelijk wanneer jij meubilair huurt in plaats van koopt. Zo voorkom jij dat een investering een desinvestering wordt.

De laatste trends

Hybride werken is een begrip van de laatste maanden. Er komen dus ook steeds meer en meer producten op de markt. Wij testen deze producten en voegen ze toe aan ons assortiment als ze voldoen aan onze eisen.

"Ksyos kan eenvoudig meebewegen met de veranderende vraag. Dat is het prettige aan Alvero, die meedenken en ons eigenlijk altijd kunnen helpen."

Harriet Bontius, Officemanager Ksyos
Ksyos werkt hybride

Project

Ksyos werkt hybride

meer lezen

Thuiswerkplekken als onderdeel van de hybride werkomgeving

Wanneer we denken aan hybride werkplekken, dan denken we meteen aan belcellen, vergaderunits, informele overlegplekken en zit-sta bureaus. Een cruciaal onderdeel van hybride werkplekken bevindt zich ook thuis. Namelijk de thuiswerkplek. Tegenwoordig is thuiswerken niet meer weg te denken. Thuiswerken is een onderdeel geworden van onze werkroutine. Organisaties maken het verschil door hun werknemers te voorzien van een kwalitatieve thuiswerkplek als onderdeel van de hybride werkomgeving. Je wil tenslotte dat jouw werknemer zowel op de werkvloer als thuis ergonomisch kan werken. 

Hybride thuiswerkplekken

Hybride werken: Het geheim achter verhoogde productiviteit op kantoor

Moderne bedrijven omarmen hybride werkplekken met enthousiasme, en de reden is duidelijk: ze verhogen de productiviteit aanzienlijk. Bij Alvero Kantoormeubelverhuur begrijpen we dat de sleutel tot deze toename van productiviteit ligt in de flexibiliteit die hybride werken biedt.

Hybride werken combineert naadloos werken op kantoor en vanuit huis. Het stelt medewerkers in staat om hun werkplek te kiezen op basis van de aard van hun taken en persoonlijke voorkeuren. Dit betekent dat wanneer een medewerker een takenlijst heeft die zich leent voor geconcentreerd kantoorwerk, ze de rustige en goed uitgeruste kantooromgeving kunnen opzoeken om efficiënt te werken. Hierdoor worden afleidingen tot een minimum beperkt, wat resulteert in een hogere productiviteit en meer voltooide taken.

Daarnaast bieden hybride werkplekken ruimte voor samenwerking en creativiteit. Wanneer medewerkers samenkomen op kantoor, kunnen ze ideeën uitwisselen, brainstormen en teamprojecten effectiever beheren. Dit draagt bij aan de innovatiekracht van uw organisatie en stimuleert het behalen van doelstellingen.

Bij Alvero begrijpen we dat de juiste kantoormeubelen en inrichting essentieel zijn voor het optimaliseren van deze hybride werkplekken. Onze flexibele kantoormeubeloplossingen zijn ontworpen om comfort, ergonomie en functionaliteit te bieden, waardoor medewerkers hun werk met plezier kunnen doen. Dit alles draagt bij aan een verhoogde productiviteit op kantoor, terwijl medewerkers profiteren van de vrijheid om te kiezen waar ze het beste kunnen presteren.

Populaire producten in een hybride werkomgeving

De voordelen van verhoogde productiviteit

Wanneer medewerkers kunnen kiezen waar ze werken en beschikken over de juiste middelen, wordt de productiviteit aanzienlijk verhoogd. Ze kunnen zich beter concentreren op hun taken, hebben minder last van afleidingen en voelen zich meer betrokken bij hun werk. Dit vertaalt zich in verbeterde resultaten voor uw organisatie. Bij het inrichten van een hybride werkplek is maatwerk essentieel. We begrijpen dat elk kantoor unieke behoeften heeft, en daarom werken we nauw samen met onze klanten om oplossingen te creëren die perfect passen bij hun situatie. Of je nu een open kantoorconcept wilt of behoefte hebt aan flexibele werkplekken, wij hebben de expertise om aan jouw wensen te voldoen. Samen kunnen we een kantooromgeving creëren die de productiviteit van jouw team naar nieuwe hoogten tilt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw kantoor kunnen transformeren en het werken op kantoor zo aangenaam mogelijk maken.

hybride werkplek bij Ksyos

Probeer, experimenteer en leer!

Er is maar één manier om erachter te komen welke hybride meubels bij jouw organisatie passen: de praktijk. Binnen een week kunnen we je voorzien van state of the art hybride meubilair. Vervolgens bekijken we wat werkt in jouw organisatie en maken we aanpassingen waar nodig. Meer privacy of toch meer openheid. Meer nadruk op sfeer of juist op flexplekken; je kunt alle kanten uit.

Jouw werkomgeving hybride maken?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Sandra luistert graag naar de wensen van je werknemers en je organisatie. Vervolgens regelen we snel een oplossing die werkt.
bel +31 162 447 344

mail [email protected]

 

Sandra Verheijen