Als je nergens aan vast zit, blijft je werkomgeving flexibel

Een hybride kantooromgeving is meer dan een modewoord. Alles draait om flexibiliteit. Oftewel een werkomgeving die meebeweegt met de wensen van collega’s, de cultuur van je organisatie en veranderingen door het jaar heen. Als je écht flexibel wilt blijven, wil je nergens aan vast zitten en geen risicovolle investeringen doen. Meubilair huren bij Alvero maakt dat mogelijk omdat je kunt blijven aanpassen en verfijnen. Per week als het nodig is.

Belcellen, belboxen, vergaderunits, scrumruimtes en modulaire oplossingen; we beschikken over een breed scala producten die je kunt inzetten om jouw werkomgeving hybride te maken. Bekijk hieronder enkele populaire producten voor een hybride kantoor.
 

Ksyos werkt hybride

Project

Ksyos werkt hybride

Meer lezen

Een werkomgeving die meebeweegt met de wensen van collega’s, de cultuur van je organisatie en veranderingen door het jaar heen.

Daarom regel je hybride werken met Alvero

Blijft hybride werken?

Hybride werken is nieuw. Iets nieuws kan blijvend zijn, maar dat is geen garantie. Door te huren kan je oneindig uitproberen, zonder ergens aan vast te hangen. Ideaal voor hybride werken dus.

Onafhankelijk advies

Bij Alvero hebben we geen contracten met bepaalde merken. We kiezen altijd de producten en merken die het beste bij jouw hybride kantooromgeving vraagstuk passen.

Maanden worden weken

Wij zijn geen fabriek. Wij beschikken over 14.000 vierkante meter aan huurmeubilair. Enorm lange levertijden spelen dus geen rol, aangezien wij altijd wel een oplossing hebben die op voorraad is.

Betaal voor gebruik

Betalen voor gebruik, en niet voor bezit. Klinkt idyllisch, maar toch is het mogelijk wanneer jij meubilair huurt in plaats van koopt. Zo voorkom jij dat een investering een desinvestering wordt.

De laatste trends

Hybride werken is een begrip van de laatste maanden. Er komen dus ook steeds meer en meer producten op de markt. Wij testen deze producten en voegen ze toe aan ons assortiment als ze voldoen aan onze eisen.

Probeer, experimenteer en leer!

Er is maar één manier om erachter te komen welke hybride meubels bij jouw organisatie passen: de praktijk. Binnen een week kunnen we je voorzien van state of the art hybride meubilair. Vervolgens bekijken we wat werkt in jouw organisatie en maken we aanpassingen waar nodig. Meer privacy of toch meer openheid. Meer nadruk op sfeer of juist op flexplekken; je kunt alle kanten uit.

Jouw werkomgeving hybride maken?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Sandra luistert graag naar de wensen van je werknemers en je organisatie. Vervolgens regelen we snel een oplossing die werkt.
bel +31 162 447 344

mail [email protected]

 

Sandra Verheijen