Haal alles uit de ruimte die je hebt

De kracht van ruimteverdeling wordt vaak onderschat. Van een grote open ruimte maak je een multifunctioneel kantoor. Om dat vervolgens weer aan te passen aan veranderende wensen. Als je nu drie grote vergaderruimtes en tien werkplekken nodig hebt, kunnen dat over een maand twee ruimtes en twintig plekken zijn. Alvero denkt met je mee en levert je de verdelers die dat mogelijk maken.

Bovendien maakt huren van ruimteverdelers je nog flexibeler. Omdat je op elk moment een beroep kunt doen op meer, minder of andere systemen die jouw kantoor een andere draai geven. Dankzij onze oplossingen neemt een ruimte de vorm aan waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Bekijk hieronder welke populaire systemen wij zoal in zetten voor ruimteverdeling.

Een prettige akoestiek zorgt voor een gezonde werkomgeving. Gezelligheid hoort bij de werkvloer, geluidsoverlast niet. Als het hele team kan meegenieten van elkaars gesprekken gaat er wat mis. Met Alvero realiseer je een uitgebalanceerde akoestische ruimteverdeling. Ongewenste prikkels worden geabsorbeerd en je creëert een gezonde en productieve werksfeer. Je team staat nog steeds met elkaar in contact terwijl iedereen ook rustig kan werken. Samen vinden we die balans.

Daarom kies je voor ruimteverdeling van Alvero

Betaal voor gebruik

Betalen voor gebruik, en niet voor bezit. Klinkt idyllisch, maar toch is het mogelijk wanneer jij ruimteverdeling huurt in plaats van koopt. Zo voorkom jij dat een investering een desinvestering wordt.

De laatste trends

Ruimteverdeling is actueler dan ooit. Er komen steeds meer verschillende soorten ruimteverdeling op de markt. Hoe weet je nu of ruimteverdeling aan alle eisen voldoet? Dat testen wij voor je!

Onafhankelijk advies

Bij Alvero hebben we geen contracten met bepaalde merken. We kiezen altijd de producten en merken die het beste bij jouw vraagstuk passen. Ook voor ruimteverdeling.

Eenvoudig op- of afschalen

Gebruik meer, minder of andere ruimteverdelers op ieder moment. Met 14.000 vierkante meter aan opslag kunnen wij rechtstreeks uit voorraad tal van oplossingen leveren.

Waarom huren

Waarom huren

Ruimteverdeling uittesten door te huren

meer lezen

Ruimteverdeling in ons assortiment

Meer uit je beschikbare ruimte halen?

Met flexibel meubilair kun je een ruimte makkelijk omgooien en aanpassen. Nant vertelt je graag hoe je het maximale uit je vierkante meters haalt.
bel +31 162 447 349

mail [email protected]

 

Nant