Softseating om te chillen of van gedachten te wisselen

Te lang achter een bureau zitten is voor niemand goed. Bovendien is er genoeg werk wat je in een meer ontspannen houding kunt doen. Even bellen, informeel overleggen of evalueren met een groepje collega’s. Zelfs onderuitgezakt kun je meters maken. Bovendien zijn loungehoeken met stijlvol meubilair een aanwinst voor de uitstraling van je kantoor. Je mensen voelen zich thuis. Alvero maakt je werkomgeving relaxter.

Je kantoor compleet maken doe je met de relaxte zitjes van Alvero. Bekijk hieronder een aantal softseating producten uit ons assortiment.

Bij Alvero zit je goed

Van trendy tot tijdloos

Alvero beschikt voor 14.000 vierkante meter aan kantoormeubilair. Een groot deel hiervan is softseating. Van trendy loungestoelen tot tijdloze sofa's. Waar ga jij voor?

Betaal voor gebruik

Betalen voor gebruik, en niet voor bezit. Klinkt idyllisch, maar toch is het mogelijk wanneer jij meubilair huurt in plaats van koopt. Zo voorkom jij dat een investering een desinvestering wordt.

Maanden worden weken

Door onze grote voorraad is de levertijd kort. Wij kunnen meeste producten uit voorraad leveren. Lange levertijden spelen geen rol bij Alvero.

Ultieme flexibiliteit

Meer, minder of ander softseating meubilair op elk gewenst moment. Niet alleen de soorten, maar ook de kleuren zijn volledig te kiezen. Zo geniet jij van ultieme flexibiliteit.

Meer comfort voor de gasten van je event

Geef je presentatie of receptie een eigentijdse invulling en laat je gasten heerlijk comfortabel wegzakken in een fauteuil, bank of ander relaxed zitje. Vertel ons de sfeer die je zoekt en de ruimte die je hebt, dan stellen we samen mooie mix van meubilair samen. Die we leveren zo snel als jij het nodig hebt.

Inspirerende projecten

Rijkswaterstaat Utrecht

Utrecht

Rijkswaterstaat - stapt over naar het nieuwe werken

meer lezen
Nuclear Security Summit 2014

Den Haag

Nuclear Security Summit - 58 wereldleiders onbezorgd laten samenwerken

meer lezen

Softseating voor alle situaties

"Perfecte service en een prachtig resultaat! We zijn erg blij met onze softseating stoelen. Door de leuke kleuren frist het kantoor helemaal op. Alvero begreep onze wensen en heeft ons goed geadviseerd. De levering is vlot en volgens afspraak uitgevoerd."

Angele Iersel

Een loungehoek of informele vergaderplek?

Met alleen bureaus kom je er niet. Een kantoor is niet compleet zonder soft seating voor je gasten en medewerkers. Hoe wil je het aanpakken? Sandra staat voor je klaar.
bel +31 162 447 344

mail [email protected]

 

Sandra Verheijen