Thuis is waar je ergonomisch werkt

Op kantoor zit-sta bureaus met aan alle kanten verstelbare stoelen, terwijl je mensen thuis aan de eettafel werken? Onbestaanbaar wat ons betreft. Hoe meer we thuiswerken, hoe belangrijker een ergonomische werkplek wordt. Kwalitatief meubilair, goed licht en de juiste werkhoogte dragen bij aan een gezonde werkhouding. Letterlijk en figuurlijk; een ergonomische thuiswerkplek houdt werknemers vitaal en productief en ze voelen zich extra gewaardeerd. Daarom voldoen onze oplossingen aan de geldende ergonomische normering voor thuiswerkplekken.

Onze thuiswerkplekken vind je bij

Alvero heeft al meer dan 25.000 thuiswerkplekken in Nederland geleverd.

Alvero heeft al meer dan 25.000 thuiswerkplekken in Nederland geleverd.

Goossens
IKNL
Ipse de bruggen
Q8
CZ
DSW
Elho
Feenstra
Vereniging Eigen Huis
Leystromen
Zorg en Zekerheid
Talpa
Scania
PwC
Nedap
Goossens
Genmab
Fugro
Fokker
aarts&co thuiswerkplekken door Alvero
EY
Essent
a.s.r.
Amarant
Alfa College

Bij een ergonomische thuiswerkplek denken we meteen aan 2 producten: het bureau & de bureaustoel. Bij 95% van de thuiswerkplekken zetten wij een elektrisch zit-sta bureau in. Zo kunnen werknemers zowel zittend als staand werken, iets wat verplicht is volgens de arbo-wet. De bureaustoelen zijn allemaal NPR of NEN genormeerd. Ja kan de bureaustoel eenvoudig ergonomisch instellen en aanpassen op jouw lichaam. Verders zijn er ook tal van klantspecifieke wensen mogelijk, denk maar aan een opzetbox, bureaulamp of voetensteun. Wij staan altijd open voor jouw vraagstuk. 

Ergonomisch thuiswerkplekken

Beheer je veranderingen in je eigen thuiswerkportaal. Het aantal thuiswerkplekken binnen je organisatie verandert voortdurend. Daarom bouwen we een thuiswerkportaal dat zich toespitst op jouw bedrijf of instelling. Samen bepalen we het assortiment, waarna je mensen in een webshop-omgeving meubilair bestellen en laten bezorgen door Alvero. Hebben ze het niet meer nodig? Dan meubilair eenvoudig voor retour worden aangemeld.

Thuiswerplek portal voor werknemers

Ergonomisch thuiswerken doe je met volgende producten

"Ik heb een in hoogte verstelbaar bureau en een bureaustoel gehuurd i.v.m. het 'opeens' verplicht thuis moeten werken. Ik had dus snel iets nodig! Alvero heeft mij snel en professioneel geholpen. Ook de kwaliteit-prijs verhouding is prima! Ik raad het iedereen aan! Zéér correct & betrouwbaar bedrijf en top service!"

Ineke Gravenberg

Daarom kies je Alvero als thuiswerk-partner

Onafhankelijk advies

Bij Alvero hebben we geen contracten met bepaalde merken. We kiezen altijd de producten en merken die het beste bij jouw thuiswerk vraagstuk passen.

Een goed geoliede machine

Thuiswerkplekken leveren en weer ophalen in slechts dagen tijd. We mogen onszelf met recht een goed geoliede machine noemen wanneer het aankomt op thuiswerkplekken.

Getallen spreken voor zich

20.000+ Geleverde thuiswerkplekken in Nederland. En dat precies zoals hoe jij het graag hebt: Aan de voordeur, in stukken of juist gebruiksklaar geleverd in jouw werkruimte?

Uit voorraad leveren

Bij Alvero beschikken we over 14.000 vierkante meter aan bureaus, bureaustoelen ander kantoormeubilair. Geen lange wachttijden vanuit de fabriek, wel rechtstreeks leveren uit onze voorraad.

Maximale flexibiliteit

Werknemers komen en werknemers gaan. Door te huren blijf jij flexibel. Een werknemer laat ons weten dat wij meubilair moeten komen ophalen, en jij stopt met betalen. Betaal voor gebruik, niet voor bezit.

Webportal als rode draad

Wij maken een gratis webportal waarop werknemers kunnen bestellen. Jij neemt contact op met Alvero, wij regelen de rest. Dat is zorgeloos thuiswerkplekken regelen.

AVG doet ook mee

We kunnen er niet meer omheen, de AVG-richtlijnen. En met goede reden. Ons gehele thuiswerkproces, van portal tot logistieke afhandeling, gebeurt AVG-proof. Wel zo handig, met de thuiswerkadressen van werknemers.

Je wil dat collega’s thuis net zo productief kunnen zijn als op kantoor. Kwalitatief en prettig thuiswerkmeubilair speelt daar een grote rol in. Omdat we al ruim 20.000 thuiswerkplekken door heel Europa gerealiseerd hebben, weten we hoe sterk persoonlijke voorkeuren uiteen lopen. Alvero beschikt over een zeer grote eigen voorraad meubelen van alle merken. Hebben we een product niet in huis, dan regelen we dat in een handomdraai. Vertel ons je wensen, wij regelen een oplossing die ze vervult.

blog

Blijven we hybride werken?

Je organisatie verandert. De wereld ook. We hebben in 2021 thuis onze werkplekken ingericht. En op kantoor werken we als we elkaar willen ontmoeten. Maar blijft dit ook zo en hoe?
meer lezen

Thuiswerkplekken regelen voor jouw medewerkers?

Reinier helpt je graag met een oplossing op maat. Samen bepalen we een assortiment waar je werknemers uit kunnen kiezen. Zodat ze ook thuis een prettige en ergonomische werkplek hebben.
bel +31 6 54 66 33 06

mail [email protected]

 

Reinier Nederhoed Alvero Kantoormeubelverhuur