De wereld draait niet om Alvero

Daarom selecteren we onze leveranciers op ecologische en sociale criteria. De herkomst van onze producten moet bekend zijn. We zijn kritisch op de gebruikte materialen en op de arbeidsomstandigheden waarin ze gemaakt zijn. De productie moet voldoen aan aan onze maatschappelijke normen en waarden. Die brengen wij actief bij onze toeleveranciers onder de aandacht. We werken alleen met partners die de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens respecteren.

Een inclusief team met ruimte voor groei

Ook intern verlangen we veel van onszelf. In de samenstelling van ons team hebben we oog voor diversiteit, zowel in cultuur, geslacht als leeftijd. Daarnaast bieden we onze mensen volop kansen om zich te ontwikkelen, juist ook de collega’s voor wie een loopbaan niet vanzelfsprekend is. Alle medewerkers mogen ons daarop aanspreken. Zo proberen we intern en om ons heen een klein steentje bij te dragen aan een mooiere wereld.

Hier komt dan een titel van Rijkswaterstaat

Case

Rijkswaterstaat gaat samen met Alvero voor een 100% duurzaam beleid

meer lezen

Bewezen duurzaamheid zit in ons beleid

Als bewijs van onze duurzame inspanningen zijn we ISO 9001 en VCA gecertificeerd. Daarnaast zijn we partner van MVO Nederland. We zijn buddies van Unicef Kinderen verdienen een mooie toekomst. Als buddy steunen we Unicef financieel, zodat ze overal ter wereld projecten voor kinderen kunnen realiseren. Zo dragen we een steentje bij aan Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties.

Meer weten over onze duurzame visie?

Neem contact op met Reinier. Wij delen graag onze duurzame visie met jou.
bel +31 6 54 66 33 06

mail [email protected]

 

Reinier Nederhoed Alvero Kantoormeubelverhuur