Een zorgeloze bedrijfspresentatie

Alphabet is een van de grootste zakelijke leasebedrijven voor voertuigen in België. Om alle stakeholders bij te praten over ontwikkelingen rondom de organisatie, organiseert Alphabet een grote presentatie. Een kale ruimte in Brussel vormde het toneel. Aan Alvero de uitdaging om alle gasten te ontvangen met comfortabel en sfeervol meubilair.

In samenspraak hebben we gekozen voor designstoelen van het Scandinavische Hay, aangevuld met Spider statafels. Het resultaat was een kleurrijk en sfeervolle opstelling met alle focus op de presentatie. Alphabet bepaalde de stijl en de aantallen die ze nodig hadden, Alvero zorgde dat het meubilair geleverd, geplaatst en opgehaald werd. Zodat Alphabet zich kan richten op het doel van de presentatie.

Alphabet
Stijlvol, kleurrijk en comfortabel zitmeubilair van Hay.

Juist voor evenementen is huurmeubilair ideaal. Je bepaalt eenvoudig de stijl en de aantallen die je nodig hebt. Alvero levert, plaatst en haalt op wanneer je wilt.

Alphabet
Het publiek wat aandachtig en comfortabel luistert naar de verschillende gastsprekers.

Zoek je ook een oplossing die hierop lijkt of heel wat anders?

Wat je vraag ook is, Alvero kan je werkomgeving altijd verder helpen. Tijdelijk of structureel. Je hoeft alleen maar contact op te nemen.

Team Alvero