En één ding is zeker: Niets is zeker.

Hogeschool Zeeland (HZ University of Applied Sciences), is een onderwijsinstelling in Vlissingen met ongeveer 5.000 studenten. In 2015 ondergaat de hogeschool een flinke verbouwing. Bovendien zorgt een gedeelte nieuwbouw dat er ook aan de groeiende studentenaantallen voldaan kan worden.

De verbouwingen bleek meer voeten in aarde te hebben dan voorspeld. Dat leverde direct een nieuwe uitdaging op, omdat er niet genoeg plaats was voor alle studenten tijdens het lopende schooljaar. Een oplossing met tijdelijke gebouwen met Alvero huurmeubilair diende zich snel aan. We leverden Curvy stoelen en basic tafels in grote aantallen, zodat de studenten geen enkele hinder ondervonden van de vertraagde verbouwing. In eerste instantie voor een jaar en uiteindelijk bleek er nog een half jaar extra behoefte te zijn aan meer meubilair. Nadat de bouw klaar was haalde wij het meubilair weer op en kon de hogeschool genieten van de nieuwe faciliteiten. Huren bleek voor de HZ University of Applied Sciences duidelijk de juiste oplossing.

Hogeschool Zeeland school meubilair
Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 4800 studenten.
Hogeschool Zeeland school meubilair
Tijdelijke lokalen met Curvy stoelen en basic tafels.
Hogeschool Zeeland
HZ University of Applied Sciences is een hogeschool in de Nederlandse provincie Zeeland en heeft vestigingen in Vlissingen en in Middelburg.

De verbouwing is vertraagd, het schooljaar gaat gewoon door. Alvero springt in met tijdelijk meubilair voor zo lang als nodig.

Hogeschool Zeeland school meubilair
Uiteindelijk heeft het meubilair van Alvero 1 jaar en 6 maanden in de tijdelijke lokalen gestaan.
Hogeschool Zeeland school meubilair
De verbouwing liep vertraging op, studenten konden gewoon doorwerken met de tijdelijke oplossing van Alvero.

Zoek je ook een oplossing die hierop lijkt of heel wat anders?

Wat je vraag ook is, Alvero kan je werkomgeving altijd verder helpen. Tijdelijk of structureel. Je hoeft alleen maar contact op te nemen.

Team Alvero