Levertijden? Nooit van gehoord

Het Amsterdamse IJburg College nam contact op met een groot een acuut probleem. Tegen de verwachtingen in kon het bestelde schoolmeubilair niet op tijd geleverd worden. Terwijl het nieuwe schooljaar al voor de deur stond. Vmbo, havo en vwo-scholieren stonden met volle tassen in de startblokken. Wat nu? Een telefoontje en Alvero schoot direct te hulp. Dankzij onze grote voorraad aan huurmeubilair kunnen we ook dit soort grote uitdagingen snel oplossen. En dus waren er in no-time kuipstoelen, basic tafels, en roldeurkasten onderweg naar het IJburg College. Genoeg om alle scholieren op tijd in de (juiste) banken te krijgen. De hele school was geholpen en kon met een gerust hart wachten op het definitieve meubilair.

Ijburg College school meubilair
Basic opstellingen met meubilair dat speciaal geschikt is voor het middelbaar onderwijs.

Levertijden overbruggen doen we al vanaf onze begindagen. In tijden waarin menskracht en grondstoffen schaars kunnen zijn, springen we graag bij zodat je operatie gewoon door kan draaien.

Ijburg College school meubilair
Behalve de klaslokalen werden ook de gemeenschappelijke ruimtes voorzien van tijdelijk meubilair.

Zoek je ook een oplossing die hierop lijkt of heel wat anders?

Wat je vraag ook is, Alvero kan je werkomgeving altijd verder helpen. Tijdelijk of structureel. Je hoeft alleen maar contact op te nemen.

Team Alvero