Optimale werkomgeving voor deelnemers

Wij hebben met trots een sleutelrol vervuld tijdens de ING Act As One Global Hackathon. Dit evenement, gespreid over 17 landen en met meer dan 2600 deelnemers, bood ons de kans om onze deskundigheid in kantoormeubelverhuur op een internationaal podium te demonstreren.

Optimale werkomgeving voor hackers

We voorzagen de hackathon van 1000 tafels en 1000 comfortabele bureaustoelen, zodat elke deelnemer, of ze nu fysiek aanwezig waren of vanuit een online omgeving werkten, kon genieten van een optimale werkplek. Onze inzet zorgde voor een comfortabele en efficiënte omgeving die essentieel is voor innovatie en concentratie tijdens zulke intensieve evenementen.

ING hackathon

Ondersteuning van technologie en innovatie

De hackathon daagde de deelnemers uit om binnen 24 uur samen te werken en innovatieve oplossingen te vinden voor diverse technologische vraagstukken, zoals duurzaamheid bevorderen met Green IT en de overstap naar publieke cloudoplossingen. Alvero's meubilair ondersteunde deze marathon van coderen en creativiteit, en droeg bij aan het succes van het evenement.

ING hackathon
ING hackathon

Terugblik op een succesvolle samenwerking

Met trots kijken wij terug op onze betrokkenheid bij dit dynamische en grensverleggende evenement. We hebben onze rol als betrouwbare partner in het ondersteunen van grootschalige, technologiegedreven evenementen succesvol vervuld.

Zoek je ook een oplossing die hierop lijkt of heel wat anders?

Wat je vraag ook is, Alvero kan je werkomgeving altijd verder helpen. Tijdelijk of structureel. Je hoeft alleen maar contact op te nemen.

Team Alvero