Het Leger Des Heils is de afgelopen jaren flink gegroeid. En dat zorgt voor groeistuipen. Hoe zorg je ervoor dat al het personeel voorzien is van een goede werkplek terwijl je zo min mogelijk materiaal verspilt? Met die vraag kwamen ze begin 2020 bij ons voor de inrichting van een mooi nieuw kantoorgebouw in hartje Utrecht. Om het unieke karakter van de organisatie recht te doen, kiest Leger Des Heils voor een circulaire meubel oplossing. Samen kijken we naar de actuele behoefte aan kantoormeubilair en leveren wat op dat moment nodig is. Omdat het gaat om huurmeubilair, blijft Leger Des Heils flexibel en zal er nooit overbodig en ongebruikt materieel in huis zijn. Een geruststellende gedachte die ook nog eens financieel aantrekkelijk is.

Leger Des Heils
Alvero creëerde samen met Leger Des Heils een prettige plek om te werken.

Een uitstraling die past bij het karakter van de organisatie

Het mooie kantoor hebben we voorzien van een grote variatie aan meubilair. Denk aan bureaustoelen, monitorarmen en akoestische tussenpanelen. Maar ook elektrisch verstelbare duo desks waar je zowel zittend als staand aan kan werken. Om te vergaderen koos Leger Des Heils voor de flexibele vergadertafel van Spider, die eenvoudig groter of kleiner te maken is. Soft seating meubilair en stijlvolle opbergoplossingen maken het kantoor helemaal af. De echte eye-catcher? Een op maat gemaakt bureau in de vorm van het logo van Leger Des Heils. Zelfs dit bureau is elektrisch in hoogte te verstellen is. Samen met ons kan Leger Des Heils alle kanten uit en bewegen ze eenvoudig mee met de interne behoeftes.

Leger Des Heils
Sfeervol en passend meubilair in elke ruimte.

Flexibiliteit en snelheid van leveren waren voor ons erg belangrijk. Ook het persoonlijk contact met Reinier doorheen het hele project was zeer fijn!

Zoek je ook een oplossing die hierop lijkt of heel wat anders?

Wat je vraag ook is, Alvero kan je werkomgeving altijd verder helpen. Tijdelijk of structureel. Je hoeft alleen maar contact op te nemen.

Team Alvero