Wat je niet gebruikt, betaal je ook niet

Q8 heeft grote plannen op het vlak van duurzaamheid en circulariteit. Om verspilling van geld en grondstoffen tegen te gaan, was het uitgangspunt om alleen te betalen voor het meubilair wat je gebruikt. En niet voor bezit, dat in sommige gevallen eenmalig of zelfs helemaal niet gebruikt wordt.

Voor Q8 belangrijke redenen om te kiezen voor lange termijn huur. Een oplossing die zorgt voor een werkomgeving die gemakkelijk mee kan bewegen en past in een circulaire bedrijfsvoering. Voor Q8 zijn wij de partner die de volledige inrichting van de kantoren op zich neemt. Hun werkomgeving hebben we ingericht met zit-sta werkplekken, bureaustoelen, high-end vergadermeubilair, kantinemeubilair, opbergoplossing en softseating voor zithoeken. Het resultaat is een mooi, ergonomisch en duurzaam samenhangend geheel waar ook wij trots op zijn.

Q8
Een spider vergaderopstelling met comfortabele kuipstoelen.

Eigen meubilair werd soms maar eenmalig of zelfs helemaal niet gebruikt. Reden voor Q8 om over te stappen op lange termijn huur. Passend in een circulaire bedrijfsvoering.

Zoek je ook een oplossing die hierop lijkt of heel wat anders?

Wat je vraag ook is, Alvero kan je werkomgeving altijd verder helpen. Tijdelijk of structureel. Je hoeft alleen maar contact op te nemen.

Team Alvero