Ook op lange termijn voordelig

Als huurder betaal je alleen wat je gebruikt. Omdat het meubilair eigendom blijft van Alvero, blijf je gevrijwaard van reparatie- of vervangingskosten. Blijk je te veel in huis te hebben tijdens de huurperiode, dan komen we dat gewoon ophalen en kost het je niets meer. Huurkosten berekenen we per maand. Na drie jaar schakelen we over op een voordelige maintenance fee.

Zet die glazen bol maar op Marktplaats

Van facilitair managers wordt vaak verwacht dat ze de toekomst kunnen voorspellen. Maar hoe kun je nou weten welk meubilair je over een jaar nodig hebt? Laat staan over drie of vijf jaar. Terwijl dat wel de economische levensduur van veel producten is. En zou het niet beter zijn als je verschillende opties kunt testen voor je de keuze maakt voor een type stoel, bureau of belcel?

Huren voorkomt dat je investeert in de verkeerde spullen. Of in te veel spullen die stof gaan happen in de opslag. Huren zorgt dat je kosten aansluiten bij je organisatie. Wat er ook gebeurt.

Waarom je organisatie profiteert van huren

Waarom huren

Gebruiken in plaats van bezitten

meer lezen

"Een geweldige samenwerking met Alvero. Dit geldt voor de vriendelijke, competente en snelle afhandeling van de bestelling, de afhandeling en de teruggave van huurmeubelen. Altijd fijn om weer zaken met ze te doen."

Klaus Heubach

Financieel voordeel behalen door meubilair te huren?

Voorkom grote en vaak onnodige investeringen. Reinier rekent graag voor je uit wat huren jouw organisatie kan opleveren. Wel de lusten, minder lasten.
bel +31 6 54 66 33 06

mail [email protected]

 

Reinier Nederhoed Alvero Kantoormeubelverhuur