Overbrug te laat besteld meubilair

Er is te laat meubilair besteld terwijl die nieuwe collega’s volgende week beginnen. Aan alles is gedacht, maar toch heb je niet voldoende bureautafels beschikbaar. Dus zoek je een tussenoplossing. Ook wanneer je een project inricht en de laatste stappen naar het eindresultaat wilt overbruggen. Er is geen tijd te verliezen. Met één telefoontje komen we tot een oplossing voor je probleem.

Geen paniek, we vinden meteen een oplossing

Het project begint maandagochtend op een externe locatie. Er blijkt geen geschikt meubilair aanwezig, waardoor je snel meubilair nodig hebt. De schrik slaat je om het hart wanneer je daar achter komt. Terwijl de oplossing niet ver weg is. Huren is een snelle en makkelijke oplossing om de periode tot je definitieve meubilair geleverd is, te overbruggen. Het enige wat je hoeft te doen is contact opnemen met ons. Vertel ons wat, waar, wanneer en hoe veel je nodig hebt en wij regelen het. Wat jouw organisatie mist, hebben wij op voorraad. Dat schept rust.

"We hadden wat problemen bij levering en dat werd gelijk opgelost door Alvero. De kracht van organisaties is; hoe problemen opgelost worden. Alvero heeft wel bewezen dat ze daar goed in zijn."

Jeroen Maurits

Ademruimte voor projectinrichters

De inrichting van een totaalproject gaat niet over één nacht ijs. Jij wil goed nadenken over een mooi totaalconcept terwijl je klant ook nu al om meubilair verlegen zit. Een tijdelijke overbrugging met huurmeubilair zorgt dat je geen concessies hoeft te doen. Je kunt in alle rust en zonder beperkingen je interieurconcept tot leven brengen met het juiste meubilair terwijl je klant meteen vooruit kan.

Levertijd van meubilair overbruggen

Gegarandeerd op tijd geleverd. Waarom we onze beloftes kunnen nakomen? Heel simpel: de complete logistiek hebben we in eigen huis. Het materieel, de kennis, de mensen. Als grootste kantoormeubelverhuurder van Europa kunnen we enorme hoeveelheden meubilair snel leveren én direct plaatsen. Dit alles dankzij eigen voorraden, een eigen wagenpark en eigen chauffeurs, die alles gemonteerd leveren en weer ophalen wanneer het nodig is.

Zoek je tijdelijke meubels tot je nieuwe binnen zijn?

Zonder meubilair kun je niet werken. Als jouw bestelde meubilair nog even op zich laat wachten, overbruggen wij die periode met huurwerkplekken. Vertel ons wat je nodig hebt en beschouw het als geregeld.
bel +31 162 447 339

mail [email protected]

 

Romée