Waarom je een draaideurkast wilt huren

Slingeren overal spullen rond op kantoor? Ziet het kantoor er rommelig uit? Het plaatsen van een draaideurkast is een simpele manier om voor meer opbergruimte te zorgen. Met een draaideurkast berg je de spullen op uit het zicht. Daarnaast bestaan ook afsluitbare kasten waarmee je de spullen veilig opbergt.

Kantoorspullen georganiseerd opbergen

Het grote voordeel van een draaideurkast is dat kantoorspullen en documenten makkelijk en georganiseerd opgeborgen kunnen worden. Er zijn verschillende formaten draaideurkasten waardoor er altijd een optie tussen zit die bij jouw kantoor past. Zo heb je zeker genoeg ruimte om alles op te bergen en overzichtelijk te houden.

Projecten met draaideurkasten

Coperni Alvero

Parijs

Coperni - 900 lockers op de catwalk tijdens de Fashion Week

meer lezen
FileLinx

Zoetermeer

FileLinx - een eigentijds en altijd flexibel kantoor

meer lezen

Draaideurkast veilig afsluiten

Een volgend voordeel is de mogelijkheid om een draaideurkast met slot te plaatsen. Zo kan je de spullen en documenten veilig opbergen.

Draaideurkast als room-divider

Een kantoortuin is een steeds vaker voorkomende manier om een kantoor in te richten. Toch is een afscheiding tussen ruimtes in sommige gevallen wel nodig. Hiervoor bieden draaideurkasten ook een goede uitkomst. Eén of meerdere draaideurkasten kunnen geplaatst worden als room-divider. Zo heeft de kast zelfs een dubbele functie als opbergplek en afscheiding tussen ruimtes.

Welke draaideurkast?

Afhankelijk van het doel van de draaideurkast kies je het type dat hier het beste bij past. Je kan kiezen uit hoge of lage draaideurkasten, brede of smalle kasten en nog veel meer opties. Je wilt dat de draaideurkast goed past in de ruimte, dus zorg dat je de ruimte goed opmeet voordat je de kast kiest. Daarnaast bepaal je ook hoeveel kantoorspullen en documenten je wilt opbergen in de draaideurkast. Dan weet je hoeveel ruimte je nodig hebt om alles kwijt te kunnen.

Draaideurkast huren

Wil jij ook een draaideurkast huren voor je kantoor? Bij Alvero bieden we een ruim assortiment aan draaideurkasten te huur aan.

Meer weten over het huren van draaideurkasten?

Gaan we regelen! Wij helpen je graag verder. Stel jouw vragen, bekijk ons assortiment of vraag een offerte aan.

Team Alvero