Festival meubilair huren

Een festival is echt een hoogtepunt! Buiten feesten, goede muziek, lekkere drankjes en hopelijk ook goed weer. Een festival wil je natuurlijk ook leuk en gezellig aankleden. Hiervoor heb je de juiste materialen nodig. Denk aan zitplekken, statafels en meer. Maar je wil ook dat het festival vlot verloopt. De juiste meubels back stage helpen daar bij. Denk aan tafels, stoelen, lockers en ander meubilair.

Verschillende stijlen

Elk festival heeft zijn eigen sfeer, met de aankleding en inrichting laat je deze sfeer tot zijn recht komen. Van luxe tot feestelijk, met het juiste meubilair maak je de sfeer compleet. Bij een luxe festival denk je eerder aan design banken en stoelen voor de aankleding. Een feestelijke sfeer wil je graag stimuleren met statafels.

Festival meubilair huren

Verder heb je voor een festival ineens een groot aantal meubels nodig die je vaak niet zo uit de kast kunt trekken. Het huren van festival meubilair biedt daarin een goede uitkomst. Zonder aan een grote kostenpost vast te zitten, heb je toch de mogelijkheid om het festival leuk aan te kleden of de back stage te voorzien van alle nodige stoelen, tafels of lockers. Je huurt de producten voor de periode dat je ze nodig hebt en betaalt alleen hiervoor.

Festival meubilair van Alvero

Wil jij je festival ook tof inrichten? Of heb jij gewoon veel basic meubilair nodig om er voor te zorgen dat jouw festival back stage op rolletjes loopt? Bekijk dan nu hoe Alvero jouw evenement kan ondersteunen.

Meer weten over het huren van festivalmeubilair?

Gaan we regelen! Wij helpen je graag verder. Stel jouw vragen, bekijk ons assortiment of vraag een offerte aan.

Team Alvero