Duurzaam en modulair

Als verhuurder geloven we in eindeloos hergebruik. Al onze meubels krijgen meerdere levens bij meerdere klanten. Toch vullen we ons assortiment regelmatig aan met nieuw meubilair. Dat schaffen we aan met verantwoordelijkheid voor de toekomst. We kiezen voor duurzame fabrikanten en modulaire producten die multi-inzetbaar zijn.

softseating

Comfortabel zitten op designmerken

De modulaire zitoplossingen uit de Ahrend Charge collection zijn toegevoegd aan ons assortiment. Net als de flexibele concentratieruimtes van Atelier, of zijn het loungemeubels? Tenslotte verwelkomen we Hay Poefjes in onze softseating collectie: verplaatsbaar en ook te gebruiken als voetenbankje.

Ahrend Charge collection huren

vergaderen

Een stoel voor elke meeting

Van een brainstorm met een klein clubje tot een internationaal overleg met honderden aanwezigen. Vergadermeubilair genoeg bij Alvero. Sinds kort maken de Senator Circo, Profirm Chic, en Profirm Fan deel uit van ons assortiment. Zie jij ze al bij jullie op kantoor staan?

Een stoel voor elke meeting

diverse spullen

Meer sfeer op en rond de werkplek

Je werkomgeving heeft verschillende soorten licht nodig: daglicht en sfeerlicht bijvoorbeeld. In die laatste categorie heeft Alvero een paar iconische nieuwe vloerlampen beschikbaar: de Tripod van Zuiver, de Arc en de Rope Trick van Hay. En wat dacht je van de leuke prullenbakken van Hay. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Meer sfeer op en rond de werkplek

Meer nieuwe producten

Altijd een werkende oplossing

Meer weten over een van onze nieuwe producten? Tim heeft ze zelf getest. Hij vertelt je er graag meer over. Neem contact op met Tim.

Tim Loonen