Het schooljaar staat voor de deur, de schoolbanken nog niet.

Het Amsterdamse IJburg College nam contact op met een groot een acuut probleem. Tegen de verwachtingen in kon het bestelde schoolmeubilair niet op tijd geleverd worden. Terwijl het nieuwe schooljaar al voor de deur stond. Vmbo, havo en vwo-scholieren stonden met volle tassen in de startblokken. Dankzij onze grote voorraad aan huurmeubilair kunnen we ook dit soort grote uitdagingen snel oplossen. En dus waren er in no-time kuipstoelen, basic tafels, en roldeurkasten onderweg naar het IJburg College. Genoeg om alle scholieren op tijd in de (juiste) banken te krijgen. De hele school was geholpen en kon met een gerust hart wachten op het definitieve meubilair.

Door onvoorziene omstandigheden meubilair nodig? Zoek je meubilair om een tijdelijk piekmoment op te vangen of wil je meubilair testen? Huur het meubilair bij Alvero en los problemen onmiddellijk op.

Je hebt werkmeubilair voor een half jaar nodig?

We zorgen voor een oplossing die bij je past. Wat heb je nodig om het komende half jaar vooruit te kunnen? Voor we over kantoormeubilair beginnen, brengen we eerst je wensen in kaart. Zodat je maximaal profiteert van die tijdelijke uitbreiding van je werkomgeving. We bedenken en leveren de oplossing die voor jouw organisatie het beste werkt. Het beste past bij jouw team. Blijkt na een paar maanden dat het anders moet? Dan regelen we dat ook. Huren houdt je flexibel.

Meubilair huren voor maximaal 6 maanden

uitdaging

Meubilair om een piekmoment op te vangen.

meer lezen

Meubilair voor een aantal maanden nodig?

Bespreek jouw wensen met Wil-Jan! Alvero heeft veel keus en grote aantallen meubilair beschikbaar. Bel ons en we komen vandaag nog met een oplossing die we snel kunnen leveren.

Wil-Jan Alvero

"Onder grote tijdsdruk heeft Alvero zowel het in- als het uithuizen van de werkplekken perfect geregeld. Alle afspraken zijn op tijd nagekomen. Flexibele oplossingen in verband met de renovatie werden snel en adequaat ingevuld."

Rien van der Heijden, Business support a.s.r.

Projecten waar wij meubilair minder dan 6 maanden hebben ingezet

Ijburg College Amsterdam

Amsterdam

IJburg College - het schooljaar staat voor de deur, de schoolbanken nog niet

meer lezen
BP industrie meubilair

Rotterdam

BP Nederland - een tijdelijke plek voor 2600 onderhoudsmensen

meer lezen