Unique koos voor lange termijn huur van vijf jaar, een oplossing die snel effectief is en tegelijkertijd flexibel te beheren

Unique heeft veel werknemers en locaties door heel Nederland. Voor de inrichting van het kantoor in Den Haag zocht het rekruteringsbureau een oplossing. In nauwe samenwerking hebben we die snel ontwikkeld. Unique heeft zelf geen meubilair in bezit, maar kan gebruiken wat nodig is en putten uit de grote voorraad van Alvero. Ons assortiment is zo groot dat we zelfs flinke kantoren in een handomdraai kunnen voorzien van eigentijds kantoormeubilair. Komen er werknemers bij of moet Unique afschalen? Dan beweegt het meubilair met deze verschuiving mee. Want waarom zou je nog iets in huis hebben dat je toch niet gebruikt.

Je hebt ruim twee jaar werkmeubilair nodig?

Wat heb je nodig om de komende jaren vooruit te kunnen? Dat laat zich niet zomaar raden. Wie weet waar je over een jaar staat. Voor we over kantoormeubilair beginnen, brengen we eerst je wensen en verwachtingen in kaart. Zodat je maximaal profiteert van die uitbreiding van je werkomgeving. We bedenken en leveren de oplossing die voor jouw organisatie het beste werkt. Het beste past bij jouw team. Blijkt na een tijdje dat het anders moet? Dan regelen we dat ook. Huren houdt je flexibel.

Lange termijn huur, een circulaire oplossing

Uitdaging

Lange termijn huur, een van de vele onderdelen van een circulaire werkomgeving

Meer lezen

Wil jij meubilair voor een lange tijd huren?

Bespreek jouw wensen met Sandra! Dankzij Alvero genieten veel bedrijven van volledige flexibiliteit op het vlak van meubilair. Geen grote investeringen, geen onnodige risico's. Wel alle voordelen van huur. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Praat er over met Sandra.
bel +31 162 447 344

mail [email protected]

 

Sandra Verheijen

"Ik heb samenwerking met Alvero als een toegevoegde waarde gezien. Ze denken mee met je eigen concept en ze zullen niet schromen je te voorzien van advies op basis van hun eigen ervaring. Juist dat is prettig omdat je zo ook tot andere inzichten komt! Qua dienstverlening en servicegerichtheid staat men snel en vakkundig voor je klaar."

Jurgen Beerse, Projectleider Facilitaire Dienst Leger des Heils

Bedrijven die meubilair voor een lange termijn huren

Q8

Antwerpen

Q8 - een kantoorinrichting die verspilling tegengaat

Meer lezen