Hoe richt je een ontvangstruimte in?

Waarom een ontvangstruimte?

Ontvang je veel bezoek op kantoor? Dan is een mooie ontvangstruimte onmisbaar op kantoor. Bezoek kan plaatsnemen in de ontvangstruimte en hier wachten op hun afspraak. Door de ruimte mooi in te richten, geef je het bezoek direct een goede impressie van het kantoor.

Projecten waarbij wij de ontvangstruimte hebben ingericht

The Office Operators

Amsterdam

The Office Operators - twaalf business centers inrichten

meer lezen

Wat kan er niet ontbreken in een ontvangstruimte?

1. Een comfortabele zitplek

Om gasten goed te ontvangen, plaats je een comfortabele zitplek in de ruimte. Denk verschillende softseating oplossingen zoals een bank, fauteuil of poef.

2. Een vloerkleed

Een vloerkleed maakt een ruimte knusser en gezelliger zonder er veel moeite in te steken. Daarnaast is het ook een manier om kleur toe te voegen aan een ruimte. In dit blog lees je 3 tips voor het kiezen van een vloerkleed.

3. Een salontafel

Voor het neerzetten van de koffie of het uitstallen van mooie magazines zet je een salontafel neer in de ruimte. Salontafels zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen, zo zit er altijd iets tussen om de inrichting van je kantoor te complementeren. Hiermee maak je de aankleding van de ruimte compleet.

Salontafel huren

De aanschaf van kantoormeubilair kan prijzig zijn. Om de kosten te drukken biedt huren een goede uitkomst. Niet alleen bureaus, maar ook salontafels en vloerkleden zijn te huur verkrijgbaar. Bij Alvero huur je makkelijk salontafels om de inrichting van het kantoor af te maken.

Meer weten over het huren van salontafels?

Gaan we regelen! Wij helpen je graag verder. Stel jouw vragen, bekijk ons assortiment of vraag een offerte aan.

Team Alvero