Het maakt voor ons niet uit of jouw organisatie klein of groot is en met of zonder een eigen keuken. Wij hebben namelijk voor elk type bedrijf een slimme oplossing. En natuurlijk met een invulling om alle medewerkers energiek de dag in te sturen. Welke beleving je wil meegeven aan deze ruimte, dat bepaal jij. Hoe je deze beleving optimaal tot leven laat komen in jullie omgeving, daar helpen wij je graag bij.

Daarom richt je bedrijfsrestaurants in met Alvero

Maanden worden weken

Wij zijn geen fabriek. Wij beschikken over 14.000 vierkante meter aan huurmeubilair. Enorm lange levertijden spelen dus geen rol, aangezien wij altijd wel een oplossing hebben die op voorraad is.

Ultieme flexibiliteit

Meer, minder of andere zitplekken in jouw bedrijfsrestaurant op elk gewenst moment. Niet alleen de grootte, maar ook de kleuren zijn volledig te kiezen. Zo geniet jij van ultieme flexibiliteit.

Comfortabel lunchen

Jouw werknemers voelen zich thuis in het bedrijfsrestaurant. Er zijn tal van mogelijkheden om jouw bedrijfsrestaurant aan te kleden. Voor ieders wat wils.

Betaal voor gebruik

Betalen voor gebruik, en niet voor bezit. Klinkt idyllisch, maar toch is het mogelijk wanneer jij de inrichting van jouw bedrijfsrestaurant huurt bij Alvero. Zo voorkom jij dat een investering een desinvestering wordt.

Bedrijfsrestaurants ingericht door Alvero

Rijkswaterstaat Utrecht

Utrecht

Rijkswaterstaat - stapt over naar het nieuwe werken

meer lezen

Veel gebruikt meubilair in bedrijfsrestaurants

"Ik heb samenwerking met Alvero als een toegevoegde waarde gezien. Ze denken mee met je eigen concept en ze zullen niet schromen je te voorzien van advies op basis van hun eigen ervaring. Juist dat is prettig omdat je zo ook tot andere inzichten komt! Qua dienstverlening en servicegerichtheid staat men snel en vakkundig voor je klaar."

Jurgen Beerse, Projectleider Facilitaire Dienst Leger des Heils

Hulp nodig bij het inrichten van een bedrijfsrestaurant?

Bespreek het met Sandra. Een bedrijfsrestaurant wat past bij je organisatie begint bij Alvero.
bel +31 162 447 344

mail [email protected]

 

Sandra Verheijen