Inrichten wordt een feestje als je zoveel keuze hebt

Wat jij verwacht van het meubilair in je kantoor, kun je met Alvero realiseren. Van bureaus en stoelen tot aan tafels, fauteuils, verdelers, flip-overs en schermen. Je hebt de vrije keuze omdat we als onafhankelijk partij alle merken in huis hebben. Samen kijken we naar wat het beste bij jouw situatie past. Omdat ons assortiment behalve breed ook diep is, heb je altijd de keuze uit meerdere uitvoeringen. Zodat het complete plaatje klopt: functioneel en visueel.

Zo kan een ruimte kan verschillende toepassingen hebben. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden uitgewerkt. 

Daarom regel je de complete inrichting met Alvero

Betaal voor gebruik

Betalen voor gebruik, en niet voor bezit. Klinkt idyllisch, maar toch is het mogelijk wanneer jij jouw complete inrichting huurt in plaats van koopt. Zo voorkom jij dat een investering een desinvestering wordt.

Eenvoudig op- of afschalen

Gebruik meer, minder of ander kantoormeubilair op ieder moment. Met 14.000 vierkante meter aan opslag kunnen wij rechtstreeks uit voorraad tal van oplossingen leveren.

Blijft hybride werken?

Hybride werken is nieuw en hot. Iets nieuws kan blijvend zijn, maar dat is geen garantie. Jouw complete inrichting voorzien van hybride kantoormeubilair? Door te huren hang jij nergens aan vast.

Lange termijn huur als circulaire oplossing

Nooit meer meubilair wat niet gebruikt wordt met lange termijn huur. Zo verspil je geen grondstoffen, en kunnen alle meubelstukken verplaatst of teruggebracht worden. 

Onafhankelijk advies

Bij Alvero hebben we geen contracten met bepaalde merken. We kiezen altijd de producten en merken die het beste bij jouw vraagstuk passen.

Producten die wij vaak inzetten bij complete inrichtingen

"Voor ons project zijn wij geweldig geholpen ondanks dat er een aantal veranderingen in de bestelling plaats vonden waren de wijzigingen geen probleem. Levering, installeren door keurige mannen. Aanrader voor project inrichting."

Cor Dorst
Leger Des Heils

Project

Een complete inrichting voor Leger Des Heils

meer lezen

Op zoek naar een complete inrichting?

Van bureaus en stoelen tot en met opbergruimte, loungehoeken en vergaderboxen. Ook de complete inrichting van je werkomgeving nemen we graag uit handen. We hebben alles in huis wat je zoekt.
bel +31 162 447 344

mail [email protected]

 

Sandra Verheijen