Er zijn vele variaties mogelijk in ontvangstmeubilair. Wij helpen je graag met ons breed assortiment. In vele stijlen, kleuren en materialen. Met meubilair dat je gebruikt en niet bezit. Waardoor je makkelijk kunt op- en afschalen. Wij zorgen desgewenst voor het ontwerp, realisatie en begeleiding van de complete inrichting.

Daarom richt je ontvangstruimtes in met Alvero

Maanden worden weken

Wij zijn geen fabriek. Wij beschikken over 14.000 vierkante meter aan huurmeubilair. Enorm lange levertijden spelen dus geen rol, aangezien wij altijd wel een oplossing hebben die op voorraad is.

Ultieme flexibiliteit

Meer, minder of andere ontvangstruimtes op elk gewenst moment. Niet alleen de grootte, maar ook de kleuren zijn volledig te kiezen. Zo geniet jij van ultieme flexibiliteit.

Comfortabel zitten

Jouw gasten of bezoekers voelen zich meteen thuis. Een comfortabele stoel, bank of sofa, praktische bijzettafel en vloerkleed. Er zijn tal van mogelijkheden om jouw ontvangstruimte aan te kleden.

Betaal voor gebruik

Betalen voor gebruik, en niet voor bezit. Klinkt idyllisch, maar toch is het mogelijk wanneer jij een of meerdere ontvangstopstellingen huurt bij Alvero. Zo voorkom jij dat een investering een desinvestering wordt.

Deze organisaties regelen de ontvangstruimte bij Alvero

Complete inrichting van de werkomgeving

Amsterdam

Ksyos - complete inrichting van de werkomgeving

meer lezen

Meubilair voor een geslaagde ontvangst

"Het persoonlijke advies dat je krijgt, vind ik echt ontzorgen. Ik kom de locatie bekijken en doe dan een voorstel. Dus niet ‘u roept wij draaien’, maar; wij komen langs en we adviseren."

Ruud van de Zon, Facility Manager Gemeente Tilburg

Op zoek naar een warme ontvangst?

Een gastvrije ontvangst in de stijl die past bij je organisatie en de mensen die je ontvangt. Formeel of juist relaxed. Wil-Jan vertelt je graag alles over de mogelijkheden.
bel +31 162 447 341

mail [email protected]

 

Wil-Jan Alvero