Stoelen en bureaus die je helemaal naar je hand zet

De werkplek begint bij een goed bureau met dito bureaustoel. Passend bij jouw bedrijf of instelling en jouw inrichting. En natuurlijk helemaal afgestemd op de collega’s die er gebruik van maken. Je kunt bij Alvero kiezen uit talloze stoelen die allemaal voldoen aan de ergonomische eisen en normen (NPR). Alle merken, alle stijlen en volledig instelbaar. Ook met bureaus kun je alle kanten op. Van een in hoogte verstelbaar blad tot een elektrisch zit-sta bureau, verkrijgbaar in alle merken en maten. In grote aantallen als je die nodig hebt.

Eindeloos combineren. Jaarlijks levert Alvero vele soorten bureaus. Zo kan jij niet alleen kiezen uit verschillende framekleuren, ook zijn er meer dan 10 verschillende soorten bladen. Naast de visuele elementen heb je natuurlijk ook het functionele. Wij hebben 3 verschillende soorten bureaus. Hoogte instelbaar door middel van een inbus sleutel, een hoogte verstelbaar zit-zit bureau met behulp van een slinger en een elektrisch zit-sta bureau.

Tafelbladen kleuren

Een stoel voor iedere werkplek. Van een basic bureaustoel tot een full option bureaustoel. Wij hebben meer dan 100 soorten bureaustoelen die wij direct uit voorraad kunnen leveren.

Bureaustoelen huren

Wij beschikken over tal van producten die een werkplek compleet maken. Ladeblokken om rommel te voorkomen, verrijdbare krukken voor die collega die even aan wil schuiven, bureaulampen voor het juiste licht en voldoende stroompunten voor laptops en laders. Laten we je werkplekken zo compleet mogelijk inrichten.

Je medewerkers verdienen het beste meubilair. Een goede werkplek is een passende werkplek. Waar collega’s zich thuis voelen en hun werk goed kunnen doen. En dus geen nek- of rugklachten ontwikkelen of klagen over slecht licht. Je organisatie profiteert elke dag van goede werkplekken: er is minder ziekteverzuim, meer productiviteit en een betere sfeer op het werk.

Daarom regel je werkplekken met Alvero

Ergonomisch verantwoord

Onze bureaus en bureaustoelen voldoen aan alle ergonomische eisen. Dat herken je door de NPR of NEN-certificaten. En dat heeft als logisch gevolg een lagere uitval in personeel met lichamelijke klachten. 

Maanden worden weken

Wij zijn geen fabriek die werkplekken maakt. Wij beschikken over een opslag met 14.000 vierkante meter aan huurmeubilair. Werkplekken leveren wij eenvoudig uit voorraad.

Betaal voor gebruik

Betalen voor gebruik, en niet voor bezit. Klinkt idyllisch, maar toch is het mogelijk wanneer jij werkplekken huurt in plaats van koopt. Zo voorkom jij dat een investering een desinvestering wordt.

Oneindig combineren

Naast de vele bureaustoelen kan je ook met bureaus verschillende varianten maken. Meer dan 5 bladsoorten, 3 frametypes en 6 afmetingen. En dan heb je ook nog de verschillende besturingstypes zoals elektrisch zit-sta, slinger verstelbaar of hoogte instelbaar. 

Advies vanaf moment 1

De keuze voor het juiste type werkplek. Het monteren van de werkplek. Het plaatsen van de werkplekken en uiteindelijk ook weer ophalen. Van A tot Z kan jij rekenen op de expertise van Alvero. En dat werkt fijn. 

Onafhankelijk advies

Bij Alvero hebben we geen contracten met bepaalde leveranciers. We kiezen altijd producten die het beste bij jouw vraagstuk naar werkplekken passen.

"Onder grote tijdsdruk heeft Alvero zowel het in- als het uithuizen van de werkplekken perfect geregeld. Alle afspraken zijn op tijd nagekomen. Flexibele oplossingen in verband met de renovatie werden snel en adequaat ingevuld."

Rien van der Heijden

Goede werkplekken geregeld door Alvero

FileLinx

Zoetermeer

FileLinx - een eigentijds en altijd flexibel kantoor

meer lezen
Delta Hoofddorp

Hoofddorp

Delta - de verduurzaming van de onderneming

meer lezen

Onmisbaar meubilair voor jouw werkplek

Thuiswerkplekken huren

uitdaging

Hebben thuiswerkers in jouw organisatie een goede werkplek?

meer lezen

Extra werkplekken nodig?

Een werkplek voor een dag of een afdeling voor een jaar. Vertel ons je uitdaging en we gaan meteen voor je aan de slag. Alvero levert snel een oplossing die werkt.
bel +31 162 447 349

mail [email protected]

 

Nant