Van bezit naar betalen voor gebruik

Hoe ga je die nieuwe ruimte, afdeling of complete locatie inrichten? Welk meubilair is daarvoor nodig? En hoe voorkom je dat het in de praktijk heel anders uitpakt? Heel simpel gezegd kun je met huurmeubilair geen verkeerde keuzes maken. Ga je bijvoorbeeld een afdeling renoveren, dan kun je op een andere locatie vast proefdraaien met tijdelijk meubilair.

Eerder werk

Deze organisaties kiezen voor een flexibele werkomgeving met Alvero.

Deze organisaties kiezen voor een flexibele werkomgeving met Alvero.

Tweede kamer voorzien van meubilair
Ministerie van Algemene Zaken voorzien van meubilair
Ministerie van Binnenlandse Zaken voorzien van meubilair
Ksyos voorzien van meubilair
Gemeente Tilburg voorzien van meubilair
Allen & Overy voorzien van meubilair
Provincie Utrecht voorzien van meubilair
FrieslandCampina voorzien van meubilair
Triodos Bank voorzien van meubilair
Gemeente Vlaardingen voorzien van meubilair
Q8 voorzien van meubilair
Dematic voorzien van meubilair
Alliander voorzien van meubilair
a.s.r. voorzien van meubilair
ASML voorzien van meubilair
DNB voorzien van meubilair

Voor een werkomgeving die met je meebeweegt, meubilair dat met de tijd meegaat

Natuurlijk adviseren we je graag over de meubels die het beste bij jouw organisatie of werkwijze passen. Samen kijken we wat het beste werkt voor je werknemers. Tegelijkertijd geeft het rust dat je met huurmeubilair kunt testen en experimenteren. Brengt de praktijk niet wat je verwachtte? Omdat stoelen niet lekker zitten, belcellen niet gebruikt worden of scheidingswanden niet genoeg privacy bieden? Dan zoeken we een betere oplossing. Zonder dat je vastzit aan een termijn.

De wensen van je team veranderen met de tijd. Geef je mensen de waardering die ze verdienen met werkplekken die daarin meegaan. Of het nu gaat om elektrisch verstelbare zit-sta bureaus of design fauteuils die je werkomgeving een eigentijdse uitstraling geven.

Een inrichting op maat

We werken graag prettig samen wanneer wij gebouwen, kantoren of thuiswerkplekken inrichten. Daarom onderhouden we goede en lange relaties met klanten. We begrijpen waar je behoefte aan hebt en lossen graag dingen voor je op. Het oplossing van jouw inrichtingsvraagstukken kan door middel van één telefoontje. Ongeacht hoeveel haast jouw inrichtingsproject heeft. We horen graag voor welke uitdaging jij staat en denken direct met je mee. We gaan door tot we een oplossing vinden die werkt voor jou. Die oplossing kunnen we snel leveren omdat we alles in huis hebben: de grootste voorraad kantoormeubilair, kennis van je branche en een eigen logistiek apparaat. Praatjes vullen geen werkplekken. Persoonlijke betrokkenheid wel. 

Zo werken wij samen

Kantoor inrichten met Alvero

"In een grachtenpand wil je ander meubilair plaatsen dan in een gebouw op een industrieterrein. Je wil dan een andere sfeer uitstralen. Alvero zorgt er altijd voor dat het past bij de locatie of de huidige inrichting, maar ook bij mijn eisen en wensen."

Christel Immers

Kantoorinrichting inspiratie

Q8

Antwerpen

Q8 - een kantoorinrichting die verspilling tegengaat

Meer lezen
Complete inrichting van de werkomgeving

Amsterdam

Ksyos - complete inrichting van de werkomgeving

Meer lezen

Heb je een ruimte of compleet gebouw in te richten?

Laten we samen kijken naar je wensen en de mogelijkheden op jouw locatie. Dan komen we snel tot een oplossing die werkt voor jouw organisatie. Nu en in de toekomst.

Evelien