We snappen dat je haast hebt, dus helpen we direct

Stoelen die te laat besteld zijn. Bureaus die niet op de afgesproken datum geleverd worden. Interieurschade door brand of lekkage. Een afdeling die plots alle hens aan dek haalt. Haast - vaak door overmacht - kent allerlei oorzaken. De uitdaging is in alle gevallen hetzelfde: hoe kom ik zo snel mogelijk aan het juiste meubilair? Het antwoord vind je bij de grootste kantoormeubelverhuurder van Nederland. Vandaag nog.

Per direct meubilair nodig?

Dat kan. Alvero heeft veel keus en grote aantallen kantoormeubilair beschikbaar. Zonder wachttijden. Bel ons en we komen vandaag nog met een oplossing die we snel kunnen leveren.

Nant

Alles in huis om morgen te leveren waar jij vandaag om vraagt

Hard roepen dat we snel kunnen leveren doen we niet zomaar. We hebben de mensen, de kennis en de materialen in huis om het waar te maken. Als jij vraagt om stoelen, denken wij al aan de aantallen, planning en levering. We hebben een breed en diep assortiment. Een wagenpark van ruim 20 wagens. Eigen chauffeurs die onze producten tot in detail kennen en ze volledig gemonteerd plaatsen. Omdat we niets uit handen geven, heb jij op tijd je spullen in huis.

"Op vrij korte termijn meubilair nodig voor 1 dag voor opnames. Het was allemaal makkelijk en eenvoudig te regelen en meerdere keren aan te passen. Fijne klantvriendelijke benadering."

Sonja Hagens

Eerst huren, dan denken, dan doen

Een permanente oplossing voor een acuut probleem vind je niet zomaar. Zeker niet bij meubilair dat langere levertijden heeft dan ooit. Los daarom eerst je dringende probleem op met huurmeubilair. Voor een week, een maand of een jaar. Vervolgens kijk je naar de langere termijn. Misschien wil je flexibel blijven en alleen betalen voor wat je gebruikt in plaats van investeren in eigen spullen. We denken graag met je mee over wat werkt voor jou.

Ijburg snel meubilair in huis halen

project

Met spoed leveren voor IJburg College

meer lezen