Het gemak voor een vast bedrag per maand

Niets is zo veranderlijk als onze werkomgeving. Zeker nu. Net als een organisatie is een kantoor geen plek, maar een omgeving in beweging. Omdat-ie groeit, krimpt, digitaliseert, tijdelijk is…of zich deels thuis bevindt. Er wordt nog te veel gestuurd op bezit en te weinig op gebruik, waardoor je de vrijheid wegneemt eenvoudig op- en af te schalen. Gelukkig kiezen steeds meer organisaties ervoor om bepaalde zaken als printers, verlichting, planten, vloerbedekking en IT te huren in plaats van aan te schaffen. Waarom dan niet voor de kantoorinrichting? Meubels zijn er niet om af te schrijven, maar om te gebruiken. Als je kiest voor ons weet je één ding zeker; je kunt snel én onbeperkt op- en afschalen en betaal je nooit voor meubilair dat niet gebruikt wordt. Want als jouw organisatie ze niet meer nodig heeft, kunnen wij ze elders weer inzetten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kan jouw werkomgeving eenvoudig meebewegen.

"Alvero is een belangrijke partner voor het huren van kantoormeubilair. Ze bieden een snelle service en in een snel veranderende omgeving, wordt dit zeer gewaardeerd."

Hilde Verduyckt

Het voordeel voor een vast bedrag per maand

Wij maken het voor jou mogelijk om een lange tijd van je kantoorinrichting te genieten zonder investering en gedoe. Dat betekent geen aanslag op je liquiditeit, maar wel een inrichting met meubilair dat voldoet aan alle wensen en eisen van jouw organisatie. Met één aanspreekpunt voor al jouw vragen zorgen wij tevens voor de levering, installatie, onderhoud, reiniging en revitalisatie van het kantoormeubilair en toebehoren gedurende de tijd dat het bij jou gebruikt wordt. En dat voor een vast bedrag per maand.

Financiële vrijheid door te huren

uitdaging

Financiële vrijheid door te huren

meer lezen

Jouw werkomgeving inrichten voor een vast bedrag per maand?

Vraag Reinier naar de mogelijkheden. Of het nou gaat over een afdeling of je complete organisatie. Voor een paar maanden of voor jaren. We denken graag met je mee en rekenen voor.

Reinier Nederhoed Alvero Kantoormeubelverhuur