Schoolmeubilair huren

Het ene jaar zijn er meer leerlingen op school dan het andere jaar. Het schoolgebouw is niet altijd ingericht op fluctuaties in het aantal leerlingen. Door schoolmeubilair te huren zorg je snel voor genoeg plekken voor alle leerlingen om te zitten.

Schoolmeubilair huren in noodsituaties

Bijvoorbeeld in het geval van noodsituaties biedt schoolmeubilair huren een goede uitkomst. Mocht er schade zijn aan het bestaande meubilair, dan huur je makkelijk een tijdelijke inrichting voor het schoolgebouw zodat de lessen zo snel mogelijk weer door kunnen gaan.

Schoolmeubilair huren is mogelijk op allerlei manieren. Heb je alleen tafels of stoelen nodig? Of juist een volledige inrichting, tot aan whiteboards en prullenbakken, nodig? Bij Alvero bieden we de oplossing die bij jouw wensen past. Neem contact op met onze experts voor de mogelijkheden.

Eerdere projecten in het onderwijs

Ijburg College Amsterdam

Amsterdam

IJburg College - het schooljaar staat voor de deur, de schoolbanken nog niet

meer lezen
Universiteit van Amsterdam

Amsterdam

Universiteit van Amsterdam - tachtig werkplekken zonder wachttijd

meer lezen

Tips voor het huren van schoolmeubilair

  • Stimuleer een goede zithouding. Leerlingen zijn nog aan het groeien en ontwikkelen en moeten goed zitten tijdens het leren. Een tafel en stoel van het juiste formaat is hierbij belangrijk.
  • Zorg voor goede kwaliteit. Leerlingen zijn tijdens het leren vaak beweeglijk en hebben daarbij een tafel en stoel van goede kwaliteit nodig. Daarnaast gaat kwalitatief meubilair langer mee en is daardoor een stuk duurzamer.

Ook schoolmeubilair huren?

Goed meubilair voor leerlingen is van groot belang, dat weten we bij Alvero ook. Lees hier meer over de mogelijkheden voor het huren van schoolmeubilair.

Meer weten over het huren van schoolmeubilair?

Gaan we regelen! Wij helpen je graag verder. Stel jouw vragen, bekijk ons assortiment of vraag een offerte aan.

Team Alvero