Ontmoet Catherine

Haar indrukwekkende carrière omvat een breed scala aan functies, waaronder business development, sales & accountmanagement, en projectmanagement. Catherine heeft een bewezen staat van dienst in het bevorderen van groei en het versterken van zakelijke relaties binnen de kantoorinrichtingssector. 

“Het is een waar genoegen om Catherine Colonne te verwelkomen bij ons team”, aldus Huub Verheijen, Managing Director. “Haar diepgaande kennis en uitgebreide ervaring in de kantoorinrichtingsindustrie zullen een onschatbare bijdrage leveren aan het verder ontwikkelen van onze activiteiten in België. Met haar aan boord kunnen we onze service op het gebied van het verhuren van kantoormeubilair voor zowel korte als lange termijn, én voor high-end events, nog verder versterken.”

Als salesmanager zal Catherine Colonne een sleutelrol spelen in het uitbreiden van de aanwezigheid van Alvero Kantoomeubelverhuur op de Belgische markt en het versterken van de relaties met bestaande en nieuwe klanten.

"Catherine haar diepgaande kennis en uitgebreide ervaring in de kantoorinrichtingsindustrie zullen een onschatbare bijdrage leveren aan het verder ontwikkelen van onze activiteiten in België."

Huub Verheijen, Managing Director bij Alvero

Een keer kennis maken met Catherine of meteen ter zake komen?

Laten we een afspraak maken! Bel of mail me om een afspraak te maken. Ik kom graag een keer bij je langs, maar (video)bellen kan natuurlijk ook altijd. Tot snel!

Catherine